OFFTOPIC
Moderator: GTW
- Jedi
- Kontakt:
- akuhedr
hmmm
ja raczej się nie udzielam ale to forum zawsze będzie mi się przedewszystkim kojarzyło z MGS'em
i to był wzlot
upadek jest taki że forum przypomina mi cudowne czasy mojej ami i fakt że obecnie nie mam żadnej godnej platformy do grania
[x] a no i jeszcze jedno - ranking ktory sklecił Wirus czyli rekordy pinballa - walka ze stołem Nightmare śni mi się czasami po nocach
ja raczej się nie udzielam ale to forum zawsze będzie mi się przedewszystkim kojarzyło z MGS'em

i to był wzlot
upadek jest taki że forum przypomina mi cudowne czasy mojej ami i fakt że obecnie nie mam żadnej godnej platformy do grania

[x] a no i jeszcze jedno - ranking ktory sklecił Wirus czyli rekordy pinballa - walka ze stołem Nightmare śni mi się czasami po nocach

If you live with apes man, it's hard to be clean
- Jedi
- Kontakt:
@Aliens - no nie gadaj, kiedyś Ronnie był niczym maszyna i jak to komentatorzy powiedzieli, nawet komputer by go nie pokonał. Zrobił maksa w zdaje się 5 minut i jest to rekord. Miło było popatrzeć na jego grę i jego żarty, zarówno na stole jak i poza (kto oglądał snookera to kojarzy sytuację z ręczniczkiem
). Ale teraz powoli ustępuje mistrzostw a i nie wiem czy to on już nie trenuje i nie doskonali swoich umiejętności, czy może rywale są coraz lepsi, czy może to i to. Miejsce O'Sullivana zajmuje powoli młody chińczyk Ding Junhui (czy jakoś tak).
@akuhedr - ta, pamiętam te czasy, mani na Pinball Dreams, lecz niestety wydaję mi się, że to już koniec, lecz myślę, że warto było by zrobić ranking innej gry, bo pomysł jest ciekawy.

@akuhedr - ta, pamiętam te czasy, mani na Pinball Dreams, lecz niestety wydaję mi się, że to już koniec, lecz myślę, że warto było by zrobić ranking innej gry, bo pomysł jest ciekawy.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- Amigaz
- Aliens
@Jedi
Szkoda, że nie oglądałeś, ale ja tam nie ma się też niczym co chwalić, ponieważ zdążyłem na ostatniego breake. Prawdę mówiąc, Higginsowi sypał się grunt, z tego co wysłuchałem od komentatorów, fatalnie załącz pojedynek z O'Sullivan'em. Później wrócił do formy, i wkońcu dotrwali do 9/9. W sumie rozegrali maksymalną iloość rund, co się rzadko zdarza. Ubolewam, że nie oglądałem wcześniejszych transmisji, ale no cóż, ostał się niedosmak. Miło było patrzeć na całusy, ściski i miłość Higginsa do żony.a O'Sullivan znowu musiał pozostać drugim z kolei najlpeszych zawodników w snookerze.
Szkoda, że nie oglądałeś, ale ja tam nie ma się też niczym co chwalić, ponieważ zdążyłem na ostatniego breake. Prawdę mówiąc, Higginsowi sypał się grunt, z tego co wysłuchałem od komentatorów, fatalnie załącz pojedynek z O'Sullivan'em. Później wrócił do formy, i wkońcu dotrwali do 9/9. W sumie rozegrali maksymalną iloość rund, co się rzadko zdarza. Ubolewam, że nie oglądałem wcześniejszych transmisji, ale no cóż, ostał się niedosmak. Miło było patrzeć na całusy, ściski i miłość Higginsa do żony.a O'Sullivan znowu musiał pozostać drugim z kolei najlpeszych zawodników w snookerze.
- Bebokus pospolitus
Jak tam piąteczek minął panowie?Ja nie umiałem się wysłowić dziś,co się rzadko zdarza.Więc musiało być ze mną źle dziś 

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Slesz
Jak dla mnie wzlotem tego forum było zamontowanie shouta i pierwsze na nim harce + to, co się wówczas działo.
Upadkiem póki co był powrót po lecie. Spam, nuda, tragedia.
Były też inne momenty upadku jak np. temat o papieżu (dwukrotnie zamykany); różnego rodzaju kłotnie; odbicia Piotra i ostateczne ban.
Obecnie brakuje świeżej krwi z głową na karku.
Taka moja opinia na dzień dzisi. tfu . noc dzisiejszą.
Upadkiem póki co był powrót po lecie. Spam, nuda, tragedia.
Były też inne momenty upadku jak np. temat o papieżu (dwukrotnie zamykany); różnego rodzaju kłotnie; odbicia Piotra i ostateczne ban.
Obecnie brakuje świeżej krwi z głową na karku.
Taka moja opinia na dzień dzisi. tfu . noc dzisiejszą.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Bebokus pospolitus