inne zainteresowania

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

@martini - a mi zawsze wmawiali, że jest wygasłym wulkanem :P . Poza tym, wiem, że Chełmiec nie jest w Wałbrzychu, ale jest bardzo blisko Wałbrzycha i na rowerze można w półtora godzinki tam dojechać (chodzi mi o dojechanie do góry, nie na górę)

@akuhedr - przekonamy Prezesa, może sam się tym zainteresuje :mrgreen:

Poza tym, ja też lubię herbatę, zwłaszcza gdy na dworze są takie mrozy. Aż miło popatrzeć jak ludzie marzną na dworze, podczas gdy my siedzimy w ciepłych domkach i pijemy herbatę :mrgreen: . Nieno, żartuję, ale czasami jak się wraca z takiego mrozu to można się ocieplić taką herbatką.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Wysłało Ci sie dwa razy - jedno krótsze, drugie dłuższe czy mam coś nie tak z przegladarką ?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Kubal

Post autor: Kubal »

Slesz pisze:Wysłało Ci sie dwa razy - jedno krótsze, drugie dłuższe czy mam coś nie tak z przegladarką ?
to pierwsze ;)
Kubal

Post autor: Kubal »

CAŁA NOC I ZERO POSTÓW . :(:(:(:(:(:(:(
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Zgadza się Sleszu, nie chcący mi się dwa wysłało, drugie jest dłuższe, bo chciałem coś dodać, a że mi się net zacinał, to zatrzymałem w połowie wysyłania, bo nie chciało się wysłać i dopisałem. Okazało się, że jednak się wysłało :] .

@Kubal - czy Ty tylko na forum żyjesz? Nie masz nic do roboty? ;) Ucz się chłopcze, ucz, wykształcenie Ci się przyda, w tej sprawie nie bierz ze mnie przykładu :mrgreen: , albo inaczej nie ucz się tak jak ja w pierwszym semestrze, bo teraz już jednak uczę :P .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Michajster

Post autor: Michajster »

Acha jeszcze dodam że z kolegami krece filmy, albo lepiej brzmi kreciłem bo narazie wszystko staneło
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Przynajmniej forum nie umarło.
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Muzyczka - puzonik i fortepianik , amisia , paniusia od angliczka :mrgreen: , fotografcia - lustrzaneczki , cyfróweczki też ale mniej :]

emulacja.net - zdrabniamy jak nigdzie indziej :mrgreen:
ODPOWIEDZ