Ale ja mówię o Sleszu, czy Dodd to dziewczyna Slesza, bo on ma napisane w Zainteresowaniach Dodd, a Dodd w Zainteresowaniach Slesz, każdy to chyba zauważył, więc się pytam czy ma to jakiś związek z rzeczywistością.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Jedi pisze:Ale ja mówię o Sleszu, czy Dodd to dziewczyna Slesza, bo on ma napisane w Zainteresowaniach Dodd, a Dodd w Zainteresowaniach Slesz, każdy to chyba zauważył, więc się pytam czy ma to jakiś związek z rzeczywistością.
A mógłbyś rozwinąć nieco swoją odpowiedź? Umiesz coś mówić oprócz niestety? Niestety jest i żałujesz, że Ty nie masz takiej fajnej dziewczyny, czy niestety nie jest, ale z drugiej strony dobrze, bo możesz ją poderwać?
Może niech ten, co poderwał Doddę, by się wypowiedział, bo ja nie mam zamiaru ci wyjaśniać. Sorry Jedi, ale to nie moja sprawa i oni mnie wogóle nie interesują.
chyba czas żeby jakas osoba zainteresowana się wypowiedziała:
jeśli chcecie wiedzieć co i jak to zajrzyjcie do profilu mojego i Slesza, a wszystko stanie się jasne
Aliens, nie wiem co Cię ugryzło- ja do Ciebie nic nie mam, ale widze że Ty coś masz do mnie (i nie tylko do mnie)
@Dodd - ja już zajrzałem i wiem co tam jest i dlatego się pytam czy to ma jakiś związek czy to tylko zbieg okoliczności . Dobra, wiem, wiem, po co się wogóle pytam jak to przecież jest tak oczywiste, że wręcz nie wypada pytać .
NoOne pisze:co to za kosmiczny znaczek i co on oznacza. To niebieskie kólko ze strzalką przy nicku, niektórzy mają niektórzy nie. Dlaczego? jak? o co? po co?