Wtyczka do Firefoxa

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
!Gregor!

Wtyczka do Firefoxa

Post autor: !Gregor! »

Witam.
Była kiedyś taka wtyczka do firefoxa, która pozwalała na pobieranie ze stron animacji, filmików itp. Ktoś pamięta jak nazywała się ta wtyczka? Było kiedyś na forum, ale chyba ktoś usunął.
S.E.G.A RULES Obrazek
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Shoonay pisze:Dla Firefox'a, istnieje rozszerzenie o nazwie "Download Embedded" - które umożliwia ściąganie wszelkich (osobiście jeszcze nie natknąłem się na taki którego by nie szło) obiektów, tak zwanych "osadzonych".
Rozszerzenie zwane "Allow Right-Click" - odblokowywujące niemożność użycia prawego klawisza myszy, też może się przydać ;)
W końcu znalazłem. Nie wiem, czemu ale tematu „Reklama Nintendo” w żaden sposób nie da się znaleźć korzystając z opcji szukaj. Jakiś błąd?
S.E.G.A RULES Obrazek
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Nie w temecia ale zapytam.Czasem mam problem-pisze że serwer jest niedostępny(jak chce dołączyć jakis załącznik do poczty np piosenke).Czy ktoś wie o co chodzi?Wróciłem do używania Exa.
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Post autor: Anthrox »

!Gregor! - w Avant Browserze też jest taka opcja ze ściąganiem obiektów - jako standard, i mnie jakoś go lepiej się używa niż FF, ale o gustach się nie dyskutuje ;)

http://forum.emulacja.net/viewtopic.php?t=3341 - tu jest temat o reklamie Nintendo - na pewno i tak znalazłeś i chodzi Ci tylko o to dlaczego szukaczka nie znajduje - w/g mnie przy przeniesieniu forum szukajka "zresetowała się (skasowana baza?)" i wyszukuje tematy, które zostały napisane po przeniesieniu forum - trzeba zaznaczyć, że to upierdliwy problem :?
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Tyle, że Avant Browser jest zrobiony na podstwie IE, bądź jest dodatkiem do niej. A jak wiadomo Microshit Internet Expoler nie jest najbezpieczniejszą przeglądarką.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
phl22

Post autor: phl22 »

To powiedzcie mi jak ściągnąć teledysk z Interii :(
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

phl22 pisze:To powiedzcie mi jak ściągnąć teledysk z Interii :(
Buhahahahhaha. Te teledyski, nie są do ściągnięcia. A jeśli nawet, to powiększenie ich rozdzielczości, spowodowałoby zniekształcenie obrazu.
ODPOWIEDZ