SCORCHED TANKS

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
KWAZAR

SCORCHED TANKS

Post autor: KWAZAR »

wiecie co to za gierak 2 lub więcej czółgów celujących w sibie nawzajem i próbujących siebioe zniszczyć - - czy ktoś zna jakąś w miare współczesną wersje tej gry na pc? oczywisci nie chodzi mi tu o gierke ( nie pamietam tytułu) w której za trafienie dostaje sie puinkty - tylko standarcik namierzyc i zniszczyć - a potem zarobic kaske na lepsze bronie :D
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

W zasadzie chyba nie ma, ale możesz znaleźć pochodne pokroju Hogs of War albo Worms 3D.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Na Amidz byl jeszcz Artilerus 2. Tam mozna bylo grac w sporo osob. Na PC niestety nie znam.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
KWAZAR

scorched

dzieki :)
KWAZAR

scorched

mimo wszystko aż mi sie wierzyć nie chce że nikt nie stworzył takiej gry na nowo na platworme PC z lepszą grafą :) heh chyba sam sobie zrobie taka gre :D
Awatar użytkownika
ZB

Re: scorched

Post autor: ZB »

KWAZAR pisze:mimo wszystko aż mi sie wierzyć nie chce że nikt nie stworzył takiej gry na nowo na platworme PC z lepszą grafą :) heh chyba sam sobie zrobie taka gre :D
zycze powodzenia. troche mi sie chce PluC na to.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
ODPOWIEDZ