LIGA POLSKA

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Oszust

LIGA POLSKA

Post autor: Oszust »

To znowu ja..............potrzebuje kilku rad do ligi polskiej LK Avalon.......... nie umiem kupować zagranicznych gości.....i czy wogóle sie da.......a no i jak podnosić w treningu umiejętnosci zawodników............. no dobra....widze że nikt nie wie .......to chociaż powiedzcie jak grać żeby wygrywać i wejśc do I ligi .......... prosze ;P
Ropooh

Post autor: Ropooh »

a skad ją masz????
YYO Amiga The Best
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

z regulaminu działu Szukam gry/Dodajce gre
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Megabajcik

skad wziaść kody do ligi polskiej

Post autor: Megabajcik »

kiedys miałem amige 500 i mialem orginalna gre a teraz kiedy od dawna mam juz pc to sprzedalem amisie z gra i kodami czy moze mi ktos pomuc? 8)
Awatar użytkownika
ZB

Post autor: ZB »

bardzo latwo mozna zedytowac save, kasa niejest zapisana w systemie hex tylko jako normlany stan konta ktory widzimy podczas gry wiec wiec nietrzba przeliczac z szestnastkowego, nietrudno znalezc.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
ODPOWIEDZ