ja w wiekszosci wypadkow kimam, aczkolwiek jak nie mam na 8, to wtedy ogladam TV. Grac na ami nie moge bo joy za bardzo pyka i by sie wszyscy denerwowali . Chyba, ze na emu, ale co to za frajda :);]
a opcja W "snajpera" się bawię z foczką/ami?coz to ma byc?
rozumiem ze z laska sie bawie z dizewczyna spedzam czas?tak? to co do tego ma "snajper"?hehe prosze o wytlumaczenie
NNWNW pisze:a opcja W "snajpera" się bawię z foczką/ami?coz to ma byc?
rozumiem ze z laska sie bawie z dizewczyna spedzam czas?tak? to co do tego ma "snajper"?hehe prosze o wytlumaczenie
Byłem zalany, ale nie aż tak, żeby nie pamiętać regulaminu - jak wszyscy wiecie, przy "zabawie" dziewczyny zawsze (?*) dbają, abyśmy do celu strzelali - i tak mi się napisało.
*która nie dba o lufę swojego chłopaka ? Kara będzie => jak takie sie znajdą, to trzeba do O. Rydza poskarżyć się, może chociaż je w Radiu wyczyta - raz się przyda na tym świecie
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
A ja nie. Nie to, żebym się czepiał, ale o ile zabawa nie ma na celu sprowadzenia kolejnego nieszczęśnika na ten łez padół, to chodzi chyba o to, żeby strzelic poza tarczę, nieprawdaż?
Wystarczy zastosować się do cytatu: "Ratuj swoją dumę - zawsze noś ze sobą gumę" i do cytatu nauczyciela matematyki "Nic nie uchroni od błędu jak gumka"
Zresztą - snajper nie musi dokładnie strzelać w jedno miejsce - tam gdzie uwaza za słuszne strzela zwykle
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.