DunePL
Moderator: GTW
- Haszczak
- Kontakt:
- ZB
to ogladnij film lub ew. przeczytaj ksiazke.Haszczak pisze:No może nie ale moj angielski nie jest taki dobry.ale chcialbym znac fabule.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
- Haszczak
- Kontakt:
- ZB
a skad te informacje, przeszlem ja z 3 razy i zawsze mialem to samo zakonczenie, a na koncu Dune II is coming.Haszczak pisze:Mam jeszcze jedno pytanko slyszalem ze sa 2 zakonczenia.Co trzeba zrobic żeby mniec te drugie zakonczenie.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
- Haszczak
- Kontakt:
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Spolsczyć zawsze można - ale komu się chce ? A i tak efekt może być niezadowalający
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- kendziur
- Bebokus pospolitus
Bez przesady .Ja nie znam aż tak perfect a rozumiem każde słowo.Nie trzeba być studentem filologii angieslkiej.
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- aMifan_t13
Re: DunePL
Tak! Sam spolszczałem,ale dwójkęHaszczak pisze:Mam pytanko czy jest polska wersja gry Dune

"Ci, którzy się boją, umierają codziennie. Ci, którzy się nie boją, umierają tylko raz."
Giovanni Falcone, włoski sędzia śledczy, poległy w walce z mafią.
Giovanni Falcone, włoski sędzia śledczy, poległy w walce z mafią.