Wszystkiego najlepszego dla kobiet z okazji ich święta nie tylko na tym forum, pozdrowienia dla moich koleżanek z klasy .
P.S.
Widzę, że nikt nawet nie zauważył, że dzisiaj jest dzień kobiet, a jak spytać się moich kolegów jakie jest dzisiaj święto to powiedzą, że Brazylia dostała się do ćwierćfinałów.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
8 marca "Dzień Kobiet" to jedno. A moje urodziny to drugie (a właściwie to na odwrót). Mimo wszystko wszystkiego najlepszego dla nielicznych kobiet na tym forum.
hhmm aha.
atlante to tez kobieta?
wogole sprawdzilem "uzytkownickow"na forum.nie wiedzialem ze az tylu jest zarejstoowanych.wiekszosc jednak ma zero postow.
@Dodd - nie oni tylko ja . Gdybym nie założył tego tematu to nikt by nie złożył życzeń .
@NNWNW - Atalante to mężczyzna . Tylko pewnie wolał nie wybierać płci, bo nie mógł się zdecydować .
Peace.
Wolę życzyć in real - niestety nigdy nie ma tyle kasy, żeby "życzyć" wszystkim. Swoją drogą ciekawa sprawa: jeśli w rodzinie piniążki trzyma kobieta to niby jak mężczyzna ma jej zrobić jakikolwiek prezent ? Chyba tylko bank może obrabować.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
zrobiło się śmiertelnie poważnie - zrównoważe to śmiertelnie niepoważnym zdjęciem psa tajsona ----> clixen [x] aha nim Aliens zacznie krucjate ---> "zdjęcie tylko dla osób powyżej 35 roku życia"
Ja takżę wolę życzyć "in real", ale tak jak mówisz Sleszu, kto ma tyle kasy, żeby "życzyć" wszystkim, poza tym nie znam dziewczyn na tym forum na tyle dobrze, żeby móc się do nich przejść (bądź pojechać).