OFFTOPIC
Moderator: GTW
- CJ
- Kontakt:
- Slesz
To masz chopie fart, bo wiekszosc jak nie dostanie nic na urodziny,dzien kobiet czy walentynki - albo by sie wkurzyla albo porzadnie posmutniala - co oznacza ze jest to niemal na zasadzie obowiazku - czyli idąc za ciosem nie jest to tak miłe dla drugiej strony jak być powinno a samo bycie zmuszonym sprawia, ze zachciewa sie buntu wobec jakiegokolwiek przymusu (awtedy odzywa sie przekorna natura Polaka).
PS. Nie zwracajcie uwagi na moje dzisiejsze pesymistyczne teorie psychologiczne -są one wynikiem niezbyt przyjemnego i niezbyt optymistycznego nastroju, które minie, po czym bede myślał inaczej i musiał albo edytować posta albo sie odżegnywać, że sie juz nie zgadzam ze swoimi własnymi słowami - i żeby tego uniknąć dodaje to PS jako element "wzięcia pod poprawkę"
PS2. Teoria nie dotyczy mojej dziewczyny - po prosu jest to teoria ogólna (z którą - jak przewidziałem wyżej - już nie za bardzo się zgadzam)
PS3. No i nie znaczy to, że robienie komuś prezentu nie sprawia mi przyjemności - bo taki wniosek możnaby wysnuć.
PS. Nie zwracajcie uwagi na moje dzisiejsze pesymistyczne teorie psychologiczne -są one wynikiem niezbyt przyjemnego i niezbyt optymistycznego nastroju, które minie, po czym bede myślał inaczej i musiał albo edytować posta albo sie odżegnywać, że sie juz nie zgadzam ze swoimi własnymi słowami - i żeby tego uniknąć dodaje to PS jako element "wzięcia pod poprawkę"

PS2. Teoria nie dotyczy mojej dziewczyny - po prosu jest to teoria ogólna (z którą - jak przewidziałem wyżej - już nie za bardzo się zgadzam)
PS3. No i nie znaczy to, że robienie komuś prezentu nie sprawia mi przyjemności - bo taki wniosek możnaby wysnuć.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2006, o 11:37 przez Slesz, łącznie zmieniany 3 razy.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Arekis
- NNWNW
- Arekis
- Bebokus pospolitus
- Jedi
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
- CJ
- Kontakt: