OFFTOPIC
Moderator: GTW
- Slesz
- Bebokus pospolitus
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 
-
Anthrox
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Dobrze ma gość - w/g Faktu więźniowie jadają lepsze potrawy niz przeciętny Polak, maszyna zrobiła mu dobrze za darmo i jeszcze dostanie za to kasę* 
*Fiskus da mu odszkodowanie w groszach, ponieważ to nie uszczerbek, bo zdrowo wygląda, po za tym skoro nie założył jakiegoś "ochraniacza" na klejnoty sam jest sobie winien
Ps. Widze, że nie tylko ja siedzę po północy
*Fiskus da mu odszkodowanie w groszach, ponieważ to nie uszczerbek, bo zdrowo wygląda, po za tym skoro nie założył jakiegoś "ochraniacza" na klejnoty sam jest sobie winien
Ps. Widze, że nie tylko ja siedzę po północy
- Bebokus pospolitus
- Amigaz
-
Anthrox
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Dorwałem się do pierwszego wydania CD-Action - a tam. recenzja m.in. Misji Harolda 
Gazety nie musiały być super jakości, aby miały "duszę"
Postanowilem pokazać Wam tą recenzje - w koncu to jedna strona tylko:

A teraz się zabieram do czytania - jakże ciekawe są teksty w stylu: jeśli nie masz P 75 lub kolegów co takiego mają - nie dawaj wysokiej rozdzielki (skakać będzie) => dużo nerwów + opróżniony portfel starszych
Ps. Co do strony - może i dobrze wszystko, ale różowe tło trochę razi. Ale cóż taki typ - w Invision Power Board to mają skiny
Gazety nie musiały być super jakości, aby miały "duszę"
Postanowilem pokazać Wam tą recenzje - w koncu to jedna strona tylko:

A teraz się zabieram do czytania - jakże ciekawe są teksty w stylu: jeśli nie masz P 75 lub kolegów co takiego mają - nie dawaj wysokiej rozdzielki (skakać będzie) => dużo nerwów + opróżniony portfel starszych
Ps. Co do strony - może i dobrze wszystko, ale różowe tło trochę razi. Ale cóż taki typ - w Invision Power Board to mają skiny