PS Chociaż mam jeszcze jedną teorię - Prima Aprilis.
"Błądzik"
Moderator: GTW
- Nosferatu
WHAT THE F*** ? Co to za pedalski layout?
Przecież to wygląda jak końcowe mapki z Cannon Fodder 2 - wszystko się zlewa i jest nieczytelne. Już dawno nie widziałem czegoś równie obrzydliwego i w złym smaku. Nie wiem kto to przygotował, ale widać tutaj totalny brak gustu ze strony autora (no offence).
THE BEST IS YET TO COME
- Slesz
Podobno to nie żart i ten layout ma zostać na stałe.
Mało tego - słyszałem, że ma dojść nowy dział do forum
o nazwie "Wychwalajcie Bloda" - specjalne miejsce na wpisanie paru miłych słów pod adresem prezesa.
To tylko początek nowej rewolucji. Buntujmy się żniwiarski narodzie
o nazwie "Wychwalajcie Bloda" - specjalne miejsce na wpisanie paru miłych słów pod adresem prezesa.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Nosferatu
Dobra dobra, nie wysilaj się już - już skumałem że to żart.Slesz pisze:Podobno to nie żart i ten layout ma zostać na stałe.
THE BEST IS YET TO COME
-
Anthrox
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Obaj powinniście wybrać się do Pana w białym fartuchu, który jak ma siatkę przypomina hycla, aby przeprowadzić grupową pogadanke o Waszej miłości do siebie 
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- Aliens
Hej Mistrzu, a bym zapomniał, pogodziłeś się już z Amosem ? Podobno sprzedawał ci psychotropy.Anthrox pisze:Obaj powinniście wybrać się do Pana w białym fartuchu, który jak ma siatkę przypomina hycla, aby przeprowadzić grupową pogadanke o Waszej miłości do siebie
Zmieniaj forum - WON@Aliens - twoje też są żałosne
- Arekis
- Jedi
- Kontakt:
-
Anthrox
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
1. Widzisz mój drogi @Aliensie - co ja mogę, że prefereruję tylko płynne używki z moim kompanem Atalante`m 
2. Widzę, że jesteś dobrze poinformowany, kto jest dilerem ;]
Zdradzisz mi, gdzie zanabede tanio spirytusek ? Do czyszczenia potrzebuje - komputer to jeden wielki odkurzacz i czyścić go trzeba niestety.
3. Jedna uwaga - wiem, że na Marsie panują inne zasady, ale Ziemia też ma inne (grawitacja, fizyka, tudzież medytacja i kopulacja) polecalbym zmniejszenie dawki dropsików albo będziesz musiał iść na odwyk, jeśli wcześniej nie przedawkujesz - ale cóż - twój wybór => bawmy się - rusz swoją ciężką marsjańską dupe i ruszaj z nami w tany

2. Widzę, że jesteś dobrze poinformowany, kto jest dilerem ;]
Zdradzisz mi, gdzie zanabede tanio spirytusek ? Do czyszczenia potrzebuje - komputer to jeden wielki odkurzacz i czyścić go trzeba niestety.
3. Jedna uwaga - wiem, że na Marsie panują inne zasady, ale Ziemia też ma inne (grawitacja, fizyka, tudzież medytacja i kopulacja) polecalbym zmniejszenie dawki dropsików albo będziesz musiał iść na odwyk, jeśli wcześniej nie przedawkujesz - ale cóż - twój wybór => bawmy się - rusz swoją ciężką marsjańską dupe i ruszaj z nami w tany

Ostatnio zmieniony 1 kwie 2006, o 20:50 przez Anthrox, łącznie zmieniany 5 razy.
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.