Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Eksperyment Delfin -
doszedłem do momentu: 1953 rok, zabrałem worek gipsu i wrociłem do 2098, gdzie zrobiłem odlew gipsowy (spirala). Co dalej zrobić - proszę o pomoc!
I jeszcze jedno - wie ktoś gdzie można dostać demo tej gry na PC?
Głazu nie ruszysz. Musisz wbić do zegarka datę, którą znajdziesz...no właśnie nie pamiętam dokładnie gdzie ale na pewno można znaleźć ją gdzieś w tej lokacji, bądź w przedmiotach które targasz ze sobą.
..na aktach A ja byłem w roku 1943(albo 42) i sejf był pusty i kapitana.. I co dalej? Byłem w mieszkaniu Grinna, ale skąd mam wziąć ten worek gipsu? I z czego wynika informacja że należy tam się po ten worek przenieść?
Eksperyment Delfin - fajna gierka ale o wiele wiele wiele za krotka. Kiedy juz myslalem ze akcja sie rozkreci i czeka mnie jeszcze duzo zabawy, powrocilem do miejsca gdzie rozpoczalem gre i ukazala sie plansza z dinozaurem oraz czerwonym napisem KONIEC. O nie panowie ta gra chyba nie przeskoczy Teenagenta (ktory nie mial tak oryginalnej fabuly jak Eksperyment Delfin ale potrafil wciagnac na nieco dluzej niz tylko 2 godziny)