Opis do Traps'n'Treasures

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
sfc/sfc

Opis do Traps'n'Treasures

Post autor: sfc/sfc »

Pamiętam jak kiedyś, jeszcze za czasów gdy moja Amiga była na chodzie, dorwałem ową grę. Problem jednak był taki, że była po niemiecku a "dojcza" nie znałem ( i dalej nie znam ), toteż uziemiła mnie na drugiej planszy z tej racji, iż nic nie kumałem z zawartych w książkach wskazówek ;)
Jako, że ostanio postanowiłem dorwać się do emulatora przypomniałem sobie przy okazji i ten tytuł, tym razem oczywiście w zrozumiałym mi języku. Grę skonczyłem, jednoczesnie zauwazyłem, że kilka osób ma z nią problemy, ktoś nawet prosił o jej opis. Nic prostrzego. Przy drugim przejściu stworzyłem bardzo dokładny opis do tej gry ( tak już mam, lubię bawić się w takie pierdoły :), poparty odpowiednimi fotkami, toteż jeżeli ktoś dramatycznie potrzebuje takowego (choć polecam działać na własną rękę) to zostawcie jakiś namiar, a najlepiej piszcie na numer GG- 7393533, i zostawcie swój mail, a prześlę wam go, pod warunkiem oczywiście zachowania praw autorskich ;)
Ten post może pochodzić z dowolnego miejsca na ziemi.
Albo z dowolnego czasu.
ODPOWIEDZ