Szybkość emulacji
Moderator: GTW
- ZB
to jakim cudem grales na pierwszym dysku?Anonymous pisze:JUŻ WIEM CO BYŁO GRANE. MIAŁEM CAŁY CZAS 1 DYSK A MUSIAŁEM WSADZIĆ 2 I DLATEGO NIE CHCIAŁO SIĘ ŁADOWAĆ.
cos mi tu smierdzi.Wolfer pisze:Gram w Cannon Fodder 2 i zawsze bardzo długo trwa ładowanie nastepnej misji bo jakieś 5-10 minut
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
- Szoszo
cos mi tu smierdzi.[/quote]
no wlasnie tez cos czuje.nie da sie grac na 1 dysku (chyba ze jakas perfidna okrojona piracka wersja ktora pewnie i tak nie istnieje
),albo kolega cos waluje 
no wlasnie tez cos czuje.nie da sie grac na 1 dysku (chyba ze jakas perfidna okrojona piracka wersja ktora pewnie i tak nie istnieje

"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
- ZB
pewnie ma ta wersje CF w ktorej niepojawia sie insert disk 2 tylko mryga niebieski ekran. Stacja caly czas domaga sie dysku 2 dlatego co chwile pracuje a chlopak myslal ze sie gra laduje.Szoszo pisze:
no wlasnie tez cos czuje.nie da sie grac na 1 dysku (chyba ze jakas perfidna okrojona piracka wersja ktora pewnie i tak nie istnieje),albo kolega cos waluje
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
- Szoszo
- AlaN