Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
wita, mam problem ze Space Crusade a mianowicie odpalam gre wszystko sie ladnie wczytuje z menu wybieram druzyne itd. po czym gra kaze mi wlazyc data disk wywalajac napis Insert Data Disk in Internal Drive Press Fire to Continue wkadam takowy dysk wciskam fire i guzik.
Ekran pokazuje mi ciagle ten sam komunikat sciagalem wszystkie wersje z Planet Emu.z gory dzieki za jakiakolwiek pomoc usuniecia problemu
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
WinUae 1.20 i config w szybkim starcie Amiga 500/Amiga 2000, gra obsługuje tylko jedną stację (wersja z planetemu) i bez żadnych przyspieszeń DF0:, u mnie poszła bez problemu.
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
witam. ja mam taki problem z ta grą że gdy wybiore język to nic się nie dzieje, moge sobie wyłączyć emu. stosowałem się do powyższych rad i nic. mam zły cfg ustawiony albo zepsutą wersje SC?