PS. moze ktos by napisal jakas wypas przegladare

Moderator: GTW
Tak, FF 1.5 zajmuje 5MB, a O 8.54 aż 3.7MB. Z tym, że FF jest uboższy o wiele funkcji. Nie podobają Ci się, nie musisz z nich korzystać. Można wyłączyć i jest jakby ich nie było. Druga sprawa: próbowałeś uruchomić obie przeglądarki na kilkuletnim (>5) komputerze? Opera ładuje się dużo szybciej i zajmuje dużo mniej pamięci.Amigaz pisze:Argument ladniej wyglada, jest wzgledny, ja wole prostote przegladarki. Nie podoba mi sie idea przegladarki w stylu "pokoloruj razem z nami". FF jest stabliny, prosty, pa podstawowe funckje.
Nie bardzo wiem jakie paski masz na myśli, ale wygląd Opery można w dowolny sposób zmieniać.Amigaz pisze:Zeby nie bylo, ze nie mam podstaw do takiego zdania, to powiem, iz mialem opere. Chcialem sie do niej przyzwyczaic, ale nie moglem. Denerwowalo mnie, ze w ustawieniach domyslnych brakowalo mi podstawowych paskow, bez ktorych nie da sie obejsc w necie.
No tak, bo ustawić stronę startową to wielka sztuka.Amigaz pisze:Po drugie brak "domku" na wierzchu ze strona glowna (www.google.pl u mnie, czesto przydaje mi sie "domek" jak chce cos wyszukac).
Możesz wyjaśnić?Amigaz pisze:Pozatym opera miala glupie czcionki
A skoro się nie udało, to może świadczy o braku chęci/umiejętności?Amigaz pisze:Ale po co, przeciez jego juz mam, a skoro opere chcialem skonfigurowac jak FF to swiadczy tylko o tym, ktora przegladarka jest dla mnie bardziej sensowna