A powiedz mi Kisztelu co to za praca, że przed kompem musisz siedzieć? Czyżbyś w jakieś firmie informatycznej pracował? A może pracujesz dla Microsofu i namierzasz ludzi, którzy obrażają ich produkty? (Oj, wtedy to byś miał po uszy pracy )
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
montaz nieliniowy w premierze 6.5 czyli obrobka wesel a sezon sie jush dawno zaczal
kiedys to sie amisia wtapialo genlockiem napisy, pamietam jak bylem czestym bywalcem dawnej telewizji kablowej w miom miescie to sie przygladalem
A teraz karta DV 500 napisy wtopi do filmu jakosci DV, tylko baaardzo dlugo czekam zeby teledysk mi komp policzyl to trwa jakies 2 gdziny (4 minuty teledysk) a teledyski dwa sa, juz mnie nie stac na szybszy procek a na amd-ku u kumpla 3000+ 64Bit cos tam to mi 3 day wyskoczylo premierze
Mało osób pisze.Amiga to już tylko wspomnienie i pewnie dlatego nowych użytkowników raczej nie przybywa.Po drugie,nie można gadać przecież na siłe.Po trzecie np ja nie jestem amigowym mistrzem i nie znam wszystkich gier,co za tym idzie nie można zawsze pomóc,coś podpowiedzieć ,gdy ktoś ma problem.Gdyby w czasach świetności amigi istniał internet(powiedzmy taki jak teraz),napewnmo byłoby tu więcej ludzi niż np jakimś Pc forum.
Rzekłem