Traps n Treasures
Moderator: GTW
-
Traps n Treasures
Czy pamięta ktoś może kombinację wciśnięć guzików aby się drzwi otworzyły w Jaskini Czaszek ( nie te obok basenu, tylko te następne) ??. Z góry dziękuje.
- Michajster
...
Nie wiem jakie koło basenu, ale prawie pamiętam dwie kombinacje:
- 1321
- 2212... (słownie jakoś tak wychodziło "Było dwóch -2- bliźniaków -2-,jeden -1- z drugim -2-..." nie pamiętam jak tam dalej było)
Jak ktoś nie umie niemieckiego to kiespko mu to odkryć, ja też nie umiem ale się od kogoś dowiedziałem
- 1321
- 2212... (słownie jakoś tak wychodziło "Było dwóch -2- bliźniaków -2-,jeden -1- z drugim -2-..." nie pamiętam jak tam dalej było)
Jak ktoś nie umie niemieckiego to kiespko mu to odkryć, ja też nie umiem ale się od kogoś dowiedziałem
AMIGA 600HD APOLLO 630/40 16MB FAST 2MB CHIP HDD 40MB
AMIGA 500+ 2MB CHIP
AMIGA 500+ 2MB CHIP
- Blod
- Administrator
Re: ...
Wydaje mi się, że jakiś czas temu podmieniłem wersję niemiecką na angielską, więc nie powinno być problemu.Michajster pisze:Jak ktoś nie umie niemieckiego to kiespko mu to odkryć, ja też nie umiem ale się od kogoś dowiedziałem
|||||||||||||||||>--- [90%]
- Michajster
...
Przypomnialo mi się - 3321212
Jak ten kod nie pasuje (bo są chyba trzy takie miejsca) to daj mi znać.
Jak ten kod nie pasuje (bo są chyba trzy takie miejsca) to daj mi znać.
AMIGA 500+ 2MB CHIP
AMIGA 500+ 2MB CHIP
-
- Wirus
- Moderator
zeby odblokować wyjście musisz uwolnić wszystkich zakładników poszukaj dokłądnie na planszy. Sznurek rzucasz zaraz po lewej od strażnika żeby dostać się na platforme. Dodatkowo jak znajdziesz 6 map to będziesz miał bonusowy lewelsolier pisze:wstyd sie zapytac ale na samym poczatku sie głubie w tools mam jakis sznurek którym moge rzucac, dochodze do jaskini przy ktorej kreci sie pirat ktorego niemoge zabic, no i nie wiem co dalej:)
-
no w koncu sie udało dzieki wir.
P.S próbowałem juz tak ale mi sie nie udawało
[ Dodano: Czw Lip 01, 2004 18:03 ]
Etap 2. No doszedłem prawie do samego końca trudno bedzie opisać gdzioe jestem ale jak ktos grał niedawno to bedzie kojarzył gdzies jest trzeci SHOP w którym można kupić LUPY, które nie wiem do czego służą i własnie z tym mam problem. Nie wiem tez jak wziąśc czerwony klucz który lezy u góry troszke na prawo od sklepu. Nie wiem co dalej dochodze do tego momentu z 3 zyciami is ie głubie bo nei wiem jak otworzyc kolejne drzwi.
P.S próbowałem juz tak ale mi sie nie udawało
[ Dodano: Czw Lip 01, 2004 18:03 ]
Etap 2. No doszedłem prawie do samego końca trudno bedzie opisać gdzioe jestem ale jak ktos grał niedawno to bedzie kojarzył gdzies jest trzeci SHOP w którym można kupić LUPY, które nie wiem do czego służą i własnie z tym mam problem. Nie wiem tez jak wziąśc czerwony klucz który lezy u góry troszke na prawo od sklepu. Nie wiem co dalej dochodze do tego momentu z 3 zyciami is ie głubie bo nei wiem jak otworzyc kolejne drzwi.
SZUKAM PIRATES! PO POLSKU NAJLEPIEJ Z 1990 ROKU!!!!!!!!!!!!
- Wirus
- Moderator
w etapie 2 pamietam, że jest tam jeden podchwytliwy moment. Kiedy ma sie 1 klucz (bodajże czerwony ale głowy nie dam
i dwa pomieszczenia które można nim otworzyć. Trzeba strzelić bo w jednym będzie drugi czerwony klucz. Ja się bardzo denerwowałem jak nie trafiłem bo trzeba było wszystko od poczatku. Na emulatorze to inna sprawa.

- Michajster
...
Ja też miałem taki problem i mi się zdawało że jest jeden zielony klucz a dwa drzwi od tego (albo jeden czerwony, nie pamiętam), to zamiast iść pierwszy otworzyć to trzeba się wziąść za ten drugi i sprawa załatwiona.
AMIGA 500+ 2MB CHIP
AMIGA 500+ 2MB CHIP
-