Problem z Flashbackiem

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Problem z Flashbackiem

Post autor: Jedi »

Jestem na jakieś stacji i na którejś misji wchodzę w podłogę, którą wcześniej otworzyłem jakimś panelem, pokonałem tych dwóch znikających gości i nie wiem jak się stąd wydostać. Help!
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Łysy0800

Post autor: Łysy0800 »

Uuu, zdecydowanie za mało napisałeś.. Która misja?
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

To jest misja w stacji kosmicznej, zaraz po tym w lesie i właśnie robię pracę żeby zarobić 15 000 dla jakiegoś gościa, który stoi na prawo od baru. Spotykam wtedy policjanta w różowym stroju, który mówi mi że bym poszedł na górę do baru i tam jest ten, którego szukam. Jak tam już dotarłem gościu położył się na podłodze a ja rozwaliłem gościa, który nas atakował. Poźniej jak go uratowałem, on powiedział mi że nie jest tym, którego szukam i kazał mi iść na dół. To poszedłem na dół był tam ten policjant i do mnie strzelał, więc go rozwaliłem. Koło niego był klucz (nie pamiętam czy koło niego ale skąś wzięłem ten klucz chociaż bardziej jest prawdopodobne że klucz był koło policjanta). No więc wzięłem klucz poszedłem do góry, do baru był tam panel, który jak się podchodziło to pisało lock. Więc użyłem klucza i otworzyła się podłoga, więc wszedłem i rozwaliłem dwóch znikających gości a poźniej nie wiem co mam robić. A konkretnie nie wiem jak wyjść o ile mam wyjść.

Chyba tyle wystarczy co? :D

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Łysy0800

Post autor: Łysy0800 »

Kurcze, nie pamiętam, ale chyba gdzieś tam "w podłodze" musisz znaleźć teleport (coś jakby duży prysznic) który przeniesie Cię do rozdzielni pracy..
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Już jest dobrze. Wcześniej chyba był jakiś błąd albo co a teraz samo mnie przeniosło tak jak we wcześniejszych misjach.

[ Dodano: Pon Lip 12, 2004 19:11 ]
Teraz jestem w następnej misji i niewiem o co w niej chodzi. Łaziłem gdzie się da patrzyłem wszędzie i nic. Teraz mam 800 creditsów a to jest misja za 400. Co mam zrobić w tej misji? Help me!

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

stan pod teleporterem (takie różowe gówienko pod dystrybutorami pracy)

P.S. w tym temacie masz polską wersje tej gry i jeżeli będziesz czytał w dystrybutorach pracy o co chodzi to nie będziesz miał problemów

P.S.2 Teleportacja zarówno po skończonej misji jak i do misji odbędzie się tylko jeżeli masz schowaną broń i jesteś w "pozycji stojącej" ;)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Dzięki polska wersja się faktycznie przydała. Tylko mam teraz problem z tą misją o której mówiłem wcześniej. Jestem w miejscu gdzie jest szyld gdzie powinna być winda, ale jej niema, za to po prawej stronie ekranu jest kamyk. Domyślam się że mam wrzucić kamień na dół, bo jak spadłem to był jakiś czujnik czy co i on otworzył dzrwi, więc domyślam się że winda chyba też podjedzie. W związku z tym mam problem, a mianowicie nie wiem jak tam wrzucić tego kamyka, zawsze jak rzucam to upada gdzieś obok i nic się nie dzieje. Help!

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

hmm, jezeli jesteś w tej misji gdzie jest włączony alarm i na czas musisz przebiec do końca to pod sam koniec jest winda (opuszczona) i musisz podciągnąć się na platformę wyżej, żeby uaktywnić czujnik który uruchomi winde. żadnego kamyka wrzucać nie musisz

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Dzięki. Teraz mam następny problem. Jestem koło terminala na dole (przy okazji chciałem powiedzieć że jak się kliknie na terminala to jest angielski tekst, ale to tylko mały szczegół) i jak wkładam tą kartę K, tam gdzie pisze Terminal, to nic się nie dzieje. Może w złe miejsce wkładam tą kartę.
Help me again!

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

najpierw klikasz f1 wybierasz z menu karte k znowu wciskasz f1 zeby zatwierdzic, podchodzisz do 3 terminala, tego ostatniego i przytrzymujesz enter ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Udało się. Wiem czemu wcześniej nie wyszło, wtedy podchodziłem do 1 terminala i nie wychodziło a jak teraz podszedłem do 3 to wyszło. Dzięki.

Kult - Komu bije dzwon
ODPOWIEDZ