Na jakim TV grasz na amidze? ile cali? chyba ze monitor?
Moderator: GTW
- Kisztel82
Mam LG-ka plazme wogole, że to poszło, ale sasiad kupił projektor panasa 700-tke podłaczyliśmy Amige 600tke przezAmigaz pisze:kto ma plazme, przyznac sie

noi oczywiscie 1080p plazma

PZDR

- Amigaz
kisztel82, wiem o czym mowisz, sam mialem okazje ostatnio miec w domu taka zabawke jak rzutnik. Gra sie tak, jakbys tam byl, postacie sa sporawe, wysykosci okolo metra, np. w mortalu. Ale powiem szczerze, ze jakby tak sie dobrze wczuc w monitor, to roznicy nie ma takiej kolosalnej
. Dla mnie na przyklad ogladanie filmu na rzutniku, nie bylo takie wygodne jak na monitorze. Wielkosc obrazu nie ma znaczenia, tylko rozdzielczosc, a jak filmy sa z reguly w rozdzielczosci 640x272 to oglada sie je tak samo na rzutniku i monitorze, po prostu zalezy jak sie kto skupi na obrazie.
Co innego ze zdjeciami, odpal sobie jakis krojobrazik na takim ekranie. Po prostu jestes tam

Co innego ze zdjeciami, odpal sobie jakis krojobrazik na takim ekranie. Po prostu jestes tam

AMIGA ROOLZ
GET BOINGED
GET BOINGED
- Kisztel82
Wlasnie sasiad na dwa tygodnie wyjechal i nawet kluczy nei zostawil zeby mu np. kwiatki podlac hehe
. Znalazlem stronke z krajobrazami w rozdzialce 1600x1200 , i chyba z tego panasa zrezygnuje bo juz jest Optoma 1080p i dvd marantza tesh 1080p ktory plycie dvd skaluje wlasnei na 1080p lepiej jak w kinie jeszcze jak fiolm z dzwiekiem DTS to wohoho najwiecej to sei po sklepach naogladalem roznego sprzeta projektorow i ampli, ale w necie mozna sie popytac tych co kupili. Mundial to ogladam z pol.sport z tunera sat ale obraz troche kiepski z tego ferdka
, film z kompa to na niecala minute puscilem na plazmie bo mnie obraz przestraszyl
Mam ochote kupic jakas A600 zeby miec Mortala i Froga na czym puscic. Ale dvd to juz przeszlosc teraz to Blu-ray wchodzi chyba cos okolo 30Gb na plyci 12cm
a musze leciec pozniej dokoncze.
PZDR

PZDR

- Pyzio
Re: Na jakim TV grasz na amidze? ile cali? chyba ze monitor?
Ja dziś z ciekawości podłączyłem do projektora. Myślę że około 100 cali wyświetla.
Zaraz po podkaczeniu schowałem Amige do kartonu.Moja kochana Pani stwierdziła że za dużo czasu poświęcam Amidze. Tak naprawdę starałem się tylko wtedy kiedy dziewczyny spały ale ok...

Zaraz po podkaczeniu schowałem Amige do kartonu.Moja kochana Pani stwierdziła że za dużo czasu poświęcam Amidze. Tak naprawdę starałem się tylko wtedy kiedy dziewczyny spały ale ok...

Apollo jak nie było tak nie ma