POMOCY!

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mike
Kontakt:

POMOCY!

Post autor: Mike »

Tutaj będę pisał wszystkie moje problemy, aby nie zrobić bajzlu na forum! :P

A więc... Wirus, mam Twoja konfigurację ale Prehistorik nadal mi nie działa! :( Jest czarny ekran z napisem i słychać muzykę, nic poza tym... Ściągnąłem z innej strony .adf i działa, ale jak wyjde za ekran to sie gra zawiesza. :? Proszę, pomóż!

Druga sprawa:
Gdzie są wszystkie części (6) mapek w Traps 'n Treasures w pierwszej misji? Zawsze grałem i znalazłem wszystkie a teraz brakuje mi ostatniego kawałka?! :? Napiszcie proszę gdzie znajdę wszystkie?

Z góry dziękuję! :roll:
Press Fire to Start! :)
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Ściągnij wersje gry z emulacja.net , zainstaluj WinUAE 0.8.27, załąduj moją konfiguracje (nic w niej nie zmieniaj), ustaw swoją ścieżke do kicka 1.3 i powiedz czy ciągle to samo.
Ewentualnie zrob swoj konfig ecs13 z informacji na tej stronie. Ja z niej brałem i u mnie działa.

Co do Trapsa to cieżko będzie Ci pomóc, chodź po całej planszy, wpływaj do każdej szczeliny w wodzie, podnoś każdą skrzynke (czasami pod nimi ukryta jest szkatułka), zabijaj każdego gościa. Powinieneś znalexć. Jak już naprawde nie będziesz mógł znaleźć to napisz, postaram Ci się pomóc bardziej szczegułowo.

Powodzenia ;)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
ODPOWIEDZ