Szukam!!!

W tym miejscu piszemy o grach w które graliśmy dawno temu, a tytuł wyleciał z pamięci. Jeśli dokładnie opiszesz grę, to możesz liczyć na przypomnienie tytułu.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
haker

Szukam!!!

Post autor: haker »

Pamiacie taka gre co dowodzilo sie grupa antyterrorystow i atakowalo budynek opanowany przez terrorystow.Nie pamietam tytulu ale cos na "a"
Jest ona do sciagniecia? :D
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

Cholera mi się tylko kojarzy Hostages, do twojego opisu pasuje,ale nie jest na A :D .Jakby co to jest do ściągnięcia właśnie z tej strony na której jesteś :D
Wlody

Post autor: Wlody »

jeśli nie Hostages to tylko....SABRE TEAM-świetna gierka ,spędziłem przy kupę czasu -przeszedłęm do końca.:)
Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

Ahh tak...Sabre Team wspominam bardzo miło. Jak tylko się uporam z kartą graficzną, zarzucę sobie dodatkowe misje 8) .
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Łysy0800

Post autor: Łysy0800 »

Na ELBI jest wersja AGA, ale pierwsza misja rózni się od tego w co grałem..Czy to jakiś datadisk czy tak po prostu jest, że AGA'owa rózni się od 500kowej?
Awatar użytkownika
mU

Post autor: mU »

Temat zapomniany ale co tam...
Ja obstawiam Alcatraz :P Co prawda 'grupa anyterrorystow' skladala sie az z dwoch typkow ale to inna sprawa :D
Awatar użytkownika
sławek_woźniak
Kontakt:

Post autor: sławek_woźniak »

to napewno HOSTAGES, a Sabre Team na AGA różni się diametralnie, grafiką i muzyką.... 8)
Awatar użytkownika
mU

Hostages ewidentnie jest na 'A' :lol:
Mimo, ze faktycznie pasuje - chyba bardziej niz Alcatraz to upieralbym sie jednak przy tym, ze nie chodzi o 'zakladnikow'. Wielu moich znajomych caly czas myli te dwie gierki... a niektorzy nie pamietaja JAK WYGLADA ALCATRAZ

Ech, szkoda tylko, ze za Chiny Ludowe nie moge znalezc screenow z wnetrza budynku - wtedy latwiej byloby skojarzyc :?
Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Kontakt:

Post autor: norbi »

To slabo szukales :)
Tu masz screeeny z wnętrza budynku (Alcatraz)
Awatar użytkownika
mU

:oops:
No widocznie mam jeszcze za malo wprawy :(
ODPOWIEDZ