Mentor i Misja Harolda

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Łysy0800

Mentor i Misja Harolda

Post autor: Łysy0800 »

Nie wiecie o co chodzi z instalką mentora? Bo mi po uruchomieniu z HD wyskakuje "błąd -061"...Z dyskietek OK.. I jak zainstalować MH? Na flopach nie znalazłem instalki no a grać z kilkunastu dyskietek..
Awatar użytkownika
NoOne

Post autor: NoOne »

niewiem ja zainstalowalem bez problemu z dyskietek z grą. Instalator jest na trzecim dysku. Napisz cos dokładniej moze gdzies popełniłes błąd. albo odpalasz gierke na złej konfiguracji. (o ile sie nie myle gierka niechodzi na 040)
Awatar użytkownika
Łysy0800

Hmm, normalnie uruchomiłem instaler z 3 dysku.. Konfig OK (aga30)..No i nie wiem...

[ Dodano: Pon Lip 12, 2004 12:01 pm ]
No i prosiłbym o pomoc przy instalacji Misji Harolda!
Awatar użytkownika
NoOne

moze masz jakąs skopaną wersje tego mentora
Awatar użytkownika
Łysy0800

Ściągnąłem z kilku źródeł- sprawa wygląda dziwnie.. Po instalacji bez zmiany kat. docelowego instaluje się OK, ale podmiena pliki systemowe na starsze (m.in. biblioteki). Wtedy nie działa np. AMIGAGUIDE i nie pokazują się tła i patterny WB.. A jak znów podłożę moje pliki to znowu wyskakuje ten błąd..
Awatar użytkownika
NoOne

hmm, jesli o te sprawy chodzi to niewiem. Ale przypuszczam ze gierka niebedzie dzialac na tak rozbudowanym WB. Spróbuj odpalic ją na "gołym" workbenchu moze to pomoże. Ja odpalalem tylko na takim. bo na rozbudowanym nic mi niechce dzialac poprawnie a pozatym nieznam sie na tych biblotekach i tym podobnych sprawach. Wiem tylko ze na partycji Death mieszko niewielo co udalo mi sie uruchomic bez zadnych blędów.
ODPOWIEDZ