Kto jest bez winy (tzn. ma ABSOLUTNIE cały soft legalny w swoim kompie i płytach) niech rzuca we mnie kamieniem

A Natalii darujcie. Nie ze względu na płeć.
Moderator: GTW
W przypadku amigi to chyba obrazy dyskietek a nie romy (pomijajac kicki).piteq pisze:Po drugie-ROMy które są chronione prawem autorskim ndal można pobrać z tej strony.
Dokładnie. Zwłaszcza, że z p2p nie masz pewności nigdy czy to co ściągasz jest tym czego szukaszamigafan pisze: Sądzę, że wielu ludzi będzie wolało zapłacić symboliczną złotówkę (lub dwie) i ściągnąć legalnie mp3 niż jej szukać po sieciach p2p - to samo tyczy się filmów.
Nie było intencją moich wypowiedzi wszczynanie dyskusji co jest piractwem a co nie gdyż dokładnie zdaje sobie sprawe do czego to prowadzi.Myślałem że odezwie się ktoś z administracji i odpowie mi jak to jest możliwe że jednocześnie propagują i zwalczają piractwo?Borias pisze:Kolejna jałowa dyskusja, piraci byli, są i będą, tak samo
Znasz definicje słowa WAREZ?Żniwiarz pisze:Strony z tzw. "warezem" to jednak strony, które rozpowszechniają wszystko niezależnie od tego czy jest to w sprzedaży czy nie.
Uhu,a świstak siedzi i je zawija w te sreberka.Czy jesteś w stanie zrozumieć że to jest nielegalne?Idiotyczne tłumaczenie że tylko na próbe nic tu nie zmienia.Inną sprawą jest że napewno by się przydała jakaś demowersja choćby takiego pakietu AmigaForeve.Ale to już inna bajka.Żniwiarz pisze:Romy udostępnione są jedynie po to, aby użytkownik Amigi mógł wypróbować emulację tejże także na swoim PC. Używanie romu (kickstartu) którego nie nabylismy legalnie (np. poprzez kupno Amigi) jest nielegalne.