Jak otworzyc mostek potrzebny do bezpiecznego przepchniecia kamienia

Pewnie kazdy kto gral doskonale kojarzy te miejsca.Bede wdzieczny za jakakolwiek sensowna odpowiedz

Moderator: GTW
kendziur pisze:Solucja do Beasta dostępna jest tutaj:
http://www.ppa.pl/artykuly/artykul.php? ... =13&id=264
Szoszo pisze:Smok pyta mnie sie o jakies haslo ale niewiem skad je wziasc,czy jest tylko jedno konkretne haslo czy zmienia sie ono przy kazdym uruchomieniu gry?
Pamiętasz człowieka, którego chciał na samym początku porwać diabeł? Musisz go uratować, następnie zapytać o pułapki ("TRAPS"). Powie ci coś o górnej, lub dolnej dźwigni - zapamiętaj to. Idź następnie tam, gdzie jest ten mostek, o którym piszesz. Wespnij się po jednym z łańcuchów na górę i dojdź do końca kładki nad kwasem - stuknij jedną z dwóch dźwigni - tą, o której powiedział ci wsześniej tamten człowiek. Na górze idź do końca korytarza (nie wskocz sobie do dołu, w którym śpi diabeł i gdzie jest klatka z potworem), w którym się znajdziesz - zabierz po drodze monety, a na końcu znajdziesz klucz. Wróc do tego dołu , o którym pisałem wcześniej i zeskocz tak, żeby nie spaść na stół ani na diabła - nie możesz go obudzić, bo będzie lipa. Otwórz kluczem klatkę, przesuń dolną dźwignię i w nogi. Mostek będzie otwarty, i będziesz mógł użyć kamienia do uruchomienia windy, którą pojedź do góry. Tam spotkasz Isharna, stuknij go i uwolnij człowieka - on poda ci hasło.Jak otworzyc mostek potrzebny do bezpiecznego przepchniecia kamienia, ktory potem ma posluzyc za ciezarek windy?(na tabliczce pisze "Stand Clear"),mam jakis klucz od tego dziadka ktoremu trzebabylo dac pierscien,ale niewiem do czego on jest.Prubowalem nim otworzyc mostek ale sie nie da
![]()
No pewnie - i to dziesiątki razy wszystkie częściNapewno jest ktos kto to przeszedl