ELF by Ocean! NEED HELP<<
Moderator: GTW
-
NOX
ELF by Ocean! NEED HELP<<
Poszebuje pomocy do gry "elf" od ocean, nie moge dojcz dalej! JEst ktos tu kruty gral tom gre?? Prosze o pomoc...muj email: Raphael.nox@gmx.at
-
Amos
- Kontakt:
- Wirus
- Moderator
-
Amos
- Kontakt:
- Slesz
Nie che was martwić, ale NOX ma jakiś problem w grze Elf, a jakoś odniosłem wrażenie, że nikt nie zwrócił uwagi na to co chce przekazać i sie dowiedzieć tylko na jego zdolność w posługiwaniu się językiem polskim. Ja tam nie wiem, jak mu pomóc, ale wiecie... jak chłopak ma problem to wypadałoby mu pomóc, prawda? 
-
Gość
yepSlesz pisze:Nie che was martwić, ale NOX ma jakiś problem w grze Elf, a jakoś odniosłem wrażenie, że nikt nie zwrócił uwagi na to co chce przekazać i sie dowiedzieć tylko na jego zdolność w posługiwaniu się językiem polskim. Ja tam nie wiem, jak mu pomóc, ale wiecie... jak chłopak ma problem to wypadałoby mu pomóc, prawda?
u are very nice slesz:)
-
NOX
-
VilQu
nie! to co napisałem wyżej jest źle! tam w powietrzu jest drugie miejsce do którego trzeba dolecieć i tam leży zapalniczka nią trzeba roztopic wielką kostkę lodu, z niej wyjdzie koleś któremu trza dać małą kostkę lodu i nóż(chyba bo nie umiem dobrze angielskiego) i wtedy on da ci koronę którą trzeba dac królowi, król da ci sopel lodu którym zaatakujesz tego kolesia sprzedającego lód, z niego wypadną kółka,kółka dasz kolesiowi znajdującemu się w tym 2miejscu gdzie trzeba dolecieć