Przypomniałem se dawne lata. taa. nawet do dziś mam Amige500 na stoliku i 150+dyskietek . Joystic i mysz mi szfankuja to gram na emulatorze heh.
1.Kiedys grałem w Frankenstaina, mam go na dyskietce ale nie działa jak do kompa wkładam. da sie zrobic zeby ją czytał? . jest na jakiejs stronce ta gra .adf darmowa?
2.Jesli ktos moze pamieta była taka gra co sie chodziło bandytą po jakimś hotelu czy coś, można było grać na 2. pamietam tyle ze mozna bylo sie za sciana hować i muchy wokoł bandyty latały i jeszcze cos przy strzelaniu naboj lecial bardzo powoli!
miałem amige dawno temu, a od jakiegoś czasu gram sobie na PC na emulatorze w różne amigowe gierki.
szukam pewnych gier, lecz zupełnie nie pamiętam tytułów:
1. Chodziło się kolesiem (albo dwoma) i strzelało do takich latających kul, a one gdy zostały trafione rozdwajały się na dwie mniejsze i te mniejsze znów na dwie itd.
2. W tą gre grałem zupełnie dawno, więc do końca nawet nie pamiętam o co tam chodziło (miałem może z 6 lat), ale z tego co pamiętam to chodziło się kolesiem, strzelało się do jakiś arabów (chyba) i rozbrajało bomby zegarowe, było parę planszy , miało się bronie typu uzi, miotacz ognia, karabin jakiś, chyba granatnik.
Mi to brzmi bardziej jak Arnie
Tylko ze tam nie rozbrajalo sie bomb
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
No w WarZone napewno sie rozbrajalo bombki, zapewnie na choince ktorej i tak niema ;]
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."