Oczywiście, najbardziej chciałbym żeby to i Kolega Bebokus zrozumiał jak bardzo się kompromituje stawiając swój Szanowny Pępek powyżej faktów, no ale, cóż zrobić.
Może kiedyś dorośnie i zrozumie.
Moderator: GTW
Płyta Ci się zacięła?Bebokus pospolitus pisze:Jedziesz ziom ,jedziesz
Wogóle nie wiem o jaki OGÓLE tutaj mówisz, ale, czekaj, czekaj.Bebokus pospolitus pisze:Tak w ogóle gadamy tu o kompie który jest martwy od 94 roku
Eee, no co Ty?Bebokus pospolitus pisze:Amiga jest martwa czy tego chcesz czy nie
Była?Bebokus pospolitus pisze:Może jeszcze Amiga 32 była lepsza od playstation ?
Oj, jak ładnie.Hardy pisze:Ludzie zrozumcie że czasy królowania amigi minęły
Eee, no co Ty?Hardy pisze:Żyje ale chyba w podziemiach, commodore upadło, nikt już nie wydaje gier na amigę
To te 90% Beboka czy już Twoje?Hardy pisze:90% ludzi kupuje teraz PC-ty
Dobra, OK.Hardy pisze:zanim mnie zjedziecie to pomyślcie, kto się teraz liczy z amigą na rynku? PC? Konsole?
A jako psychicznego kompa to ktoś używa?Hardy pisze:Co do "własnego podwórka" to ja też nie znam człowieka który jeszcze używa amigi jako normalnego kompa.
Wiesz co?Hardy pisze:Amiga to przeżytek czy tego chcecie czy nie.
Mówisz o krytycznym momencie którym był upadek Commody?biegu pisze:Jak upadła ja już jej nie miałem.
Dokładnie, sam przestawałem korzystać z Amigi w okresie między wrześniem 1996 (kolega zakupił to cudo, to się wizytowało u niego i testowałobiegu pisze:Może się mylę ale większość ludzi którzy używali jej tylko do grania (tacy jak ja) przesiadali się z czasem na PSX lub na komputery które kusiły lepszą grafiką itp, i na pewno miało to jakiś związek z upadkiem Amigi.
Widzisz Bebok tę subtelną różnicę między swoim podejściem a kolegi tutaj?biegu pisze:Nie wiem jak było naprawdę, sugeruję sie tym co zauważyłem w moim otoczeniu amigowców.
Shoonay pisze:Mówisz o krytycznym momencie którym był upadek Commody?
Eee no to, jak to, to?Bebokus pospolitus pisze:Heh ,a Ty dalej swoje ciągniesz
Wiem że rozumowanie nigdy nie było Twoją mocną stroną, choć w wyciąganiu pochopnych wniosków się specjalizujesz, ale, możesz mi powiedzieć po czym wnosisz?Bebokus pospolitus pisze:co tak nie lubisz playstation ?