Podaj cytat z siebie, bo jakoś nie widzę żebyś o tym wspominał.Bebokus pospolitus pisze:No właśnie mi o to ciągle chodziło Amiga przegrała bo Pc ją poprostu prześcignął technologicznie
Tak, tak, oczywiście, o to Ci chodziło tylko masz problemy z przemianą myśli na słowa, co?

A co te liczne światłe teorie o tym jak to produkcja Amigi ustała wzraz z bankructwem Commody i jednocześnie już wyprodukowany sprzęt wybuchał a oprogramowanie się zawieszało, a 90% ludków odeszło od Amigi gdyż Ty tak zrobiłeś.
Wiesz co?
Jak nie chcesz już gadać to powiedz, a jak chcesz to bądź łaskaw się nie gubić we własnym temacie, najlepiej przeczytaj w ogóle o czym sam pisałeś.
I wypadało by też odpowiedzień na wszelkie pytania skierowane do Ciebie, bo mistrzem w ich unikaniu jesteś.
Ja - Ciebie, nie zrozumiałem?Bebokus pospolitus pisze:Chyba mnie poprostu nie zrozumiałeś ,tylko pisałeś jaka to amiga nie była
Czytałeś w ogóle kiedy ja się dołączyłem a swój pierwszy światły post tutaj?
Ależ tak, oczywiście, właśnie widać po ilości dobrych słów jakich użyłeś opisując Amigę. 0 (słownie - ZERO)Bebokus pospolitus pisze:a przeca doskonale o tym wiem .
TY mógłbyś wymieniać?Bebokus pospolitus pisze:Mógłbym tu jeszcze wyśmiać niektóre decyzje Commodore ale nie o tym gadka miała być
Pewno, jakżeśmy my je wymieniali to: feee, buuuu, nie prawda, tak nie było, ja wiem lepiej.
A teraz to nagle Ty je mógłbyś wymienić, no ciekawe, tak, proszę, kontynuuj.