Problem z uruchomieniem Fury of The Furies <---- POMOCY
Moderator: GTW
-
Problem z uruchomieniem Fury of The Furies <---- POMOCY
Przy uruchamianiu Fury of The Furies wyskakuje błąd (przy wchodzeniu do gry - ma się już rozpocząć pierwszy level). Napiszcie proszę jak prawidłowo powinno być wszystko ustawione w WinUAE, żeby ten błąd się nie pojawiał. Z góry dzięki :*
- martini
To super
A przy okazji zauważyłem ciekawą anomalię: odpalając Furry na UAE 9.90 Amiga 500 (standard 0,5 chip + 0,5 slow) z dysku 1 intro wyświetla się poprawnie potem prosi o dysk 2 i ... resetuje Ami.
Natomiast po odpaleniu bezpośrednio z dysku 2 (na 1 jest tylko intro) wyskakuje komunikat NOT ENOUGH MEMORY
Na Amidze 600 (2MB chip) wszystko chodzi normalnie.
A piszę o tym ponieważ moja poczciwa A500 odpala grę bez problemu (mam ją z lekka przerobioną na 1MB chip ale wcześniej tzn. 0,5 chip + 0,5 slow też wszystko chodziło)
Mysterious

A przy okazji zauważyłem ciekawą anomalię: odpalając Furry na UAE 9.90 Amiga 500 (standard 0,5 chip + 0,5 slow) z dysku 1 intro wyświetla się poprawnie potem prosi o dysk 2 i ... resetuje Ami.
Natomiast po odpaleniu bezpośrednio z dysku 2 (na 1 jest tylko intro) wyskakuje komunikat NOT ENOUGH MEMORY

Na Amidze 600 (2MB chip) wszystko chodzi normalnie.
A piszę o tym ponieważ moja poczciwa A500 odpala grę bez problemu (mam ją z lekka przerobioną na 1MB chip ale wcześniej tzn. 0,5 chip + 0,5 slow też wszystko chodziło)
Mysterious

Only Amiga makes it possible
happy owner of A500!