Czy ktoś z Was pamięta kozakową gierkę jaką jest Leander? Kurcze nie wiem jak tu wstawić linka, ale co niektórzy napewno kojarzą (jest oczywiście na www.lemonamiga.com).
Chciałem sobie w nią pograć, ale mam pewien problem. Otóż gdy macham mieczem to nie mogę zabijać przeciwników, rozwalać skrzyń itd (przeciwnicy też nie mogą mnie zabić, jedyny sposób żeby stracić życie to spaść na kolce). Nie jest to kwestia ustawień w grze ponieważ wszystko mam na OFF (wiecie lives, energy itd). Dodam tylko, że korzystam oczywiście z emulatora WinUAE i do tej pory nie miałem problemu z żadna gierą, a odpalałem na nim juz z setkę gierek lekko. I nie wydaje mi się, żeby była to wina emulatora, bo gierka ogólnie super sie odpala. Tylko właśnie to, że nie mogę nikogo ani nic rozwalić).
Nie wiem, może jak bym ściągnął tą gierkę w wersji HD to by było inaczej, ale wstyd się przyznać nie umiem odpalać gier w wersji HD

Kurcze pamiętam jak cisnąłem w tą grę ładnych pareee lat temu, piękna jest (i ta muzyka. bajka!).
Jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc to proszę o to bardzo. Byłbym przewdźięczny! Pozdrawiam serdecznie.
Ps. aha, jeszcze jedno. Ściągnąłem różne dyskietki tej gry, bo myślałem, że może na innej będzie luz, ale to nic nie daje.