Jedi pisze:Na stronie zauważyłem następny błąd: Mackal jest pierwszy na liście ale w kolumnie MIEJSCE jest napisane 2. a ja jestem na drugiej pozycji i jest napisane 1.
ehh tak to jest jak się robi "na szybko". Poprawione, mam nadzieje, że to już ostatni błąd.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
30,430,033 ale widze że na Mackala nie pomogą półśrodki
póki co nie dostarcze screena bo dopiero poznaję tą gierkę (wstyd przyznać ale nigdy wcześniej w nią nie grałem) i coś mi się wydaje że wykręce więcej
jedziemy dalej
Przecież przy temacie w dziale Gry jest napis "Przesunięty". Temat został przesunięty do hydeparku ponieważ nie dotyczył problemom związanym z grą tylko jest takim "luźnym" pomysłem na nudę i na wykazaniu się sprawnością
rozumiem czemu jest w hydeparku - ale czemu ciągle jest na boardzie gry?
chyba powinno sie przenosić topici a nie kopiować?
jak dla mnie ten na boardzie gry powinien zostać skasowany po prostu - czy nie bardzo?
[x] CIACH
Ostatnio zmieniony 21 sie 2004, o 11:11 przez akuhedr, łącznie zmieniany 1 raz.
akuhedr pisze:rozumiem czemu jest w hydeparku - ale czemu ciągle jest na boardzie gry?
Świeżo przeniesiony wątek jest ze statusem "Przeniesiony" na starym forum przez jakiś okres czasu, żeby ludzie wiedzieli gdzie "powędrował" i nie musieli go szukać po całym forum. Po kilku dniach znika.
akuhedr pisze:
[x] hm tak powracając do tematu - winuae umożliwia niestety oszukiwanie --->
Wierzymy w prawdomówność naszych zawodników, no bo co to za przyjemność jak się nabije w ten sposób punkty. Zero satysfakcji
PS: nabiłem troche wyników na wszystkich stołach Od czegoś trzeba zacząć
Ja nie jestem dobry w PD i bym chciał wersje bez pobitych rekordów ale wiem jak łatwo oszukać. Screeny odpadają bo łatwo można pozmieniać cyfry itd za pomocą nawet painta. Mój brat nie wiem jakim sposobem zdobył maksymalną chyba liczbe punktów w pinbalu co się tam popier...
AMIGA 600HD APOLLO 630/40 16MB FAST 2MB CHIP HDD 40MB
dokładnie, ludzie to jest tylko zabawa, sposób spędzenia wolnego czasu. Czy będziecie mieli satysfakcje jak oszukacie? Tu nie ma żadnych nagród. Przemyślcie to...
PS: Tajemniczą nieznajomą okazała się DODA