Mam problem z uruchomieniem gry "Shinobi".
Włączam, pojawia się logo firmy, muzyczka w tle. Potem wciskam lewy przycisk myszy, po czym tło staje się czarne, lub niebieskie i nic się dalej nie dzieje.
Co robić? Też macie taki problem?
"Shinobi" nie chce się uruchomić
Moderator: GTW
-
- Wirus
- Moderator
Gierke ściągniętą z planetemu (wersja Shinobi (1989)(Sales Curve)[cr PNA] ) uruchomiłem bezproblemowo na WinUAE 0.9.91 z konfiguracją ecs13 ściągniętą z emulacja.net.
Z gierką mogą być problemy bo nawet na BTTR jest wzmianka "WinUAE: Freezes after intro." U mnie uruchomiła się bez problemów, jeżeli będziesz miał kłopoty spróbój pościągać inne wersje z planetemu.
Powodzenia
Z gierką mogą być problemy bo nawet na BTTR jest wzmianka "WinUAE: Freezes after intro." U mnie uruchomiła się bez problemów, jeżeli będziesz miał kłopoty spróbój pościągać inne wersje z planetemu.
Powodzenia

-
No właśnie, planetemu... Mnie się jeszcze żadnej gierki nie udało stamtąd ściągnąć. Może coś źle robię. Zaraz opiszę moje czynności krok po kroku:
1. z ORDINATEURS wybieram "Amiga"
2. biorę ROMS
3. naspnie klikam: Commodore Amiga - Games - ADF
4. w "Rechercher ROM" wpisuję: Shinobi. Progrm odnajduje wskazaną przez ciebie pozycję.
5. klikam wersję gry, którą mi podałeś
6. pojawia się okienko, gdzie można wcisnąć jakieś: Telecharger - no to klikam
7. Telecharger jest wciśnięty przez kilkanacie sekund, po czym pojawia się znany wszystim komunikat: "Nie można wyświetlić strony" - mam ten problem z każdą grą, jaką chcę stamtąd ściągnąć
1. z ORDINATEURS wybieram "Amiga"
2. biorę ROMS
3. naspnie klikam: Commodore Amiga - Games - ADF
4. w "Rechercher ROM" wpisuję: Shinobi. Progrm odnajduje wskazaną przez ciebie pozycję.
5. klikam wersję gry, którą mi podałeś
6. pojawia się okienko, gdzie można wcisnąć jakieś: Telecharger - no to klikam
7. Telecharger jest wciśnięty przez kilkanacie sekund, po czym pojawia się znany wszystim komunikat: "Nie można wyświetlić strony" - mam ten problem z każdą grą, jaką chcę stamtąd ściągnąć

- akuhedr
- Wirus
- Moderator