W tym miejscu piszemy o grach w które graliśmy dawno temu, a tytuł wyleciał z pamięci. Jeśli dokładnie opiszesz grę, to możesz liczyć na przypomnienie tytułu.
W grze tej mialo sie do wyboru duzo samolotow i o ile sie nie myle to latalo sie do okreslonego celu czy jakos tak juz nie pamietam dokladnie .
Wiem tylko ze bylo duzo samolotow do wyboru . Prosze o pomoc , jaki to tytul
Początkującym jesteś po 1000 dniach . Mistrzem po 10000 .
ja pamiętam super jak na tamte czasy symulator z I wojny światowej, grafa fajna, można było sobie latać gdzie sie chce i patrzeć na boki i w ogóle full wypas....tylko nie pamiętam jak sie nazywała:D:D
shafran pisze:ja pamiętam super jak na tamte czasy symulator z I wojny światowej, grafa fajna, można było sobie latać gdzie sie chce i patrzeć na boki i w ogóle full wypas....tylko nie pamiętam jak sie nazywała:D:D
chyba mówisz o Wings, ale w niej nie ma do wyboru samolotów więc to chyba nie to o czym mówi katsumoto_2
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
To nie moze byc Fighter Bomber bo w tamtej grze bylo widac samolot w calosci . Przypominam sobie ze byla na ekranie taka mala mapk na ktorej pisalo TARGET i cos tam jeszcze. Nic wiecej nie pamietam .
Początkującym jesteś po 1000 dniach . Mistrzem po 10000 .