zwalone gry
Moderator: GTW
-
zwalone gry
duzo macie gier ktore w ogole nie dzialaja!!! sprawdzacie chociaz te gry?? out run nie dziala, bc kid sie zacina, brian the lion sie zacina, pechowy prezent sie zacina, niechce mi sie dalej wymieniac. zrobcie cos z tym. jezeli mi ktos powie ze mam za slabego kompa albo zebym zmienil konfiguracje to go wyryje, probowalem juz wszystkiego co tylko mozliwe na trzech komputerach
- Jedi
- Kontakt:
Jeśli jesteś pewien że masz dobrą konfigurację i nie masz za słabego kompa, to spróbuj poszukać gier gdzie indziej. Np. B.C. Kid jest na Planetemu.net, ja stąd ściągałem i gra działa mi dobrze. I jeszcze jedno: zawsze sprawdzaj czy gra nie działa na wszystkich konfiguracjach.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- martini
Trzeba pamiętać że Amiga to nie konsola typu NES gdzie jest jedno ustawienie i że jeżeli gra nie chodzi to znaczy że jest "zwalona"(hmm,dziwnie mi się to słowo kojarzy
),tak jak napisali koledzy trzeba próbować na różnych konfigach,a z tego co widzę Blod dba o to żeby na stronie nie było kichy.

Only Amiga makes it possible
happy owner of A500!

- Blod
- Administrator
Dba jak dba. Staram się nie umieszczać gier z flagami , [v], [o], . Sprawdzam czy gra się uruchamia i da się pograć. Gdybym każdą ukończyć każdą grę, jaką umieszczam na stronie, to nie było by ich ~560, ale 56 (i pewnie nie byłoby strony)
No, ale za to każde zgłoszenie o niedziałającej grze biorę poważnie i w miarę możliwości uaktualniam.
No, ale za to każde zgłoszenie o niedziałającej grze biorę poważnie i w miarę możliwości uaktualniam.
|||||||||||||||||>--- [90%]
- akuhedr
Re: zwalone gry
do tego co powiedzieli ludzie przedemną dodam coś od siebie:kiciak pisze:jezeli mi ktos powie ze mam za slabego kompa albo zebym zmienil konfiguracje to go wyryje
trochę kultury internetowy prowokatorze

nie dość że gadasz głupoty to jeszcze bezpodstawnie obrażasz administratorów strony
mogę się założyć że to nie prawda :/kiciak pisze:probowalem juz wszystkiego co tylko mozliwe na trzech komputerach
następnym razem polecam taką kolejność : poczytaj manuale, pogoogluj, sprawdz jeszcze raz i dopiero wtedy strzelaj z p...
If you live with apes man, it's hard to be clean
-
- V.I.P.
Re: zwalone gry
masz i jeszcze dlugo bedziesz mial jakiego bys nie kupil, bo prawda jest jedna, ze nie da się emulować komputera lepszego na gorszym (Amigi na pC)kiciak pisze:jezeli mi ktos powie ze mam za slabego kompa

kope lat minęło..
-
- Zbanowany
- Kontakt: