Proglem z Geekshoot i zombies

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
eddie

Proglem z Geekshoot i zombies

Post autor: eddie »

Odpalam worbencha (sciagnietego z waszego serwisu) na kiku 3.1, montuje jedna z gier jako hdd (directory) pojawia sie dysk klikam na ikone gry np geekshoot1 i nic wb wiesz sie...czy ktos moze mi powiedziec co sie dzieje ?
ucze
Kontakt:

Post autor: ucze »

Ja mam to samo. Po uruchomieniu gry GeekShot, nadal widze ekran Workbencha, ale nie moge ruszac wskaznikiem. Wyglada to tak jakby sie zawiesilo. Lecz po wcisnieciu klawiszy myszki slysze wystrzal z karabinu. W grze Parahemmot slysze jedynie muzyczke... To wyglada tak, jakby gra sie uruchamiala, ale widok byl ciagle w Workbenchu :/
DeathMieszko
V.I.P.

Post autor: DeathMieszko »

prawdopodobnie powodem sa tryby picasso'96 - niejedna gierka sie przez nie nieodpala sproboj zmienic rozdzielczosc przed odpaleniem gry (SYS:Prefs/ScreenMode) na standardowa AGA 640x256 (tylko kliknij na "uzyj" a nie "zapisz")

EDIT:
zmieniłem przed odpaleniem na [PAL: 640x256x256] i dzialaja obydwie GeekShotsI i GeekShotsII inna sprawa, ze troche zzza szybkoo :)

EDIT2:
ps. u mnie WB to sie "tylko" blokuje :) a np. w AIAB to sie calkiem resetuje i wyskakuje ramka GURU..
kope lat minęło..
ODPOWIEDZ