1. Moje typy co do gier które powinny się znaleść na stronie amiga.elbi :
- Więcej wyścigówek typu Overdrive i Nitro !.. może też wyścigi F-1 ?.
- Shaq Fu
- Kings Quest V (nie jestem pewien czy ta gra została wydana na Amigę)
- Teenagent wersja na amigę 500 , ewentualnie 1200 (wiem, że gra znajduje się na planetemu ale nic nie zaszkodzi, aby Teenagent znalazł się i tutaj)
- Motorhead (gra w której gramy zespołem rockowym Motorhead).
- Big Red Adventure
- James Bond (mój kumpel opowiadał mi jak to miał amigę 500 i jakąś fajną grę z Jamesem Bondem ale obaj nie pamiętamy tytułu.
2.
- Gram w cRPG Eye Of Beholder II i jestem na samym początku gry, w lesie a na mojej drodze są wilki ale nie wiem którym klawiszem używa się miecza - Pomocy !.
- W grze Rally Championship (wersja A500, 4 dyskietki 1994 rok) mimo, że daję gas do dechy to samochód stoi w miejscu a słyszę, że silnik pracuję jak naciskam klawisz... o co chodzi ?.
Z góry dziękuję za pomoc.
1.Dodajcie te gry 2. Pomocy w grze...
Moderator: GTW
- Scorpion
1.Dodajcie te gry 2. Pomocy w grze...
WAR HAS NEVER BEEN SO MUCH FUN.
Cannon Fodder.
Cannon Fodder.
- Wirus
- Moderator
Re: 1.Dodajcie te gry 2. Pomocy w grze...
Może trzeba wrzucić bieg. A w wersji AGA też się tak dzieje?Scorpion pisze:- W grze Rally Championship (wersja A500, 4 dyskietki 1994 rok) mimo, że daję gas do dechy to samochód stoi w miejscu a słyszę, że silnik pracuję jak naciskam klawisz
- crowley
- Kontakt:
- Scorpion
Re: 1.Dodajcie te gry 2. Pomocy w grze...
Wersja Aga zajmuje 7 dyskietek.. nie mam zamiaru włakadać i wyjmować co chwila dyskietek.Wirus pisze:
Może trzeba wrzucić bieg. A w wersji AGA też się tak dzieje?
Bieg mówisz.. dobra ale który klawisz jest odpowiedzialny za bieg ?. Sprawdziłem wszystkie klawisze na klawiaturze i tylko akcelerator działa ale samochód nie rusza. Podejrzewam, że to może być problem z paliwem ale przecież przed wyścigiem napełniłem do pełna - może czegoś nie kupiłem a powinienem ?.
Dzięki, już sobie ściągnałem grę z planetemu ale niestety u mnie nie działa. Gra się zatrzymuje po napisach, na początku... z głośników wydobywa się chałas a na monitorze widać pasek krzaczków.crowley pisze:Co do tej gry z Bondem to najpopularniejszą grą z serii 007 na Amisię był Spy Who Loved Me
Co do Eye Of Beholder II to nadal proszę o pomoc, bardzo mi na tej grze zależy.. i chciałbym w nią grać ale nie znam klawiszy odpowiedzialnych za broń - Jeśli na forum są starzy wyjadacze którzy spędzili wiele godzin przed tą grą, proszę o kontakt ze mną na maila.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2004, o 20:58 przez Scorpion, łącznie zmieniany 1 raz.
WAR HAS NEVER BEEN SO MUCH FUN.
Cannon Fodder.
Cannon Fodder.
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- crowley
- Kontakt:
- Scorpion