Wchodzisz do zakładki "Paths" w emulatorze i na samej górze masz "Rom path" a po prawej przycisk z trzema kropkami (...).
Klikasz w niego i zaznaczasz folder w którym zamieściłaś kickstarty.
Klikasz OK i na dole klikasz w przycisk "Rescan ROMs" Powinno pojawić Ci się okienko i przy każdym modelu amigi napis "available". Jeżeli tak jest to znaczy, że wszystko zrobiłaś dobrze.
W zakładce" Quickstart" wybierasz model amigi, niżej podajesz ścieżkę do adfa (pliku z grą) w ten sam sposób co z kickstartami , klikasz "start" i mogę Ci życzyć tylko przyjemnej gry
Powodzenia
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
Dziekuje bardzo hehe jestem chyba jakas ciemna i normalnie nie umiem se poradzic z tym komputerem.Dotego co chwile pada mi net a Ci faceci z polnetu to nic na to nie robia.A kolego ktory mi pomogles , ile masz latek ?:) bo tak dobrze sie na tym znasz jeszcze raz dzieki i wielkie buziaczki dla Ciebie.papa
taka_fajna pisze:No tak wiem ze tutaj jest tylko niewiem jaki emulator bedzie do tego odpowiedni aby to uruchomić.Gdzie moge znales jakis taki pod win Me??
Emulatory pod Windows ME możesz znaleść na emulacja.net lub www.cconline.com.pl ale wiesz lepsze jest AMIGA ELBI
Sciągnij sobie WinUae 09.90 najlepszy
Nie chcę żebyś odniósł wrażenie że się Ciebie czepiam ale to wszystko zostało już opisane przezemnie,Wirusa i Amosa a WinUAE 0.9.90. wcale nie jest taki najlepszy,bo może trochę na piecowym dysku namieszać,dlatego wyszła poprawiona 0.9.91.
Nio Amos Ty też napisz ile masz latek wogole to chcialabym umiec tak wszystko uruchomić.Jakbys mogl to podlacz sie do mnie na gg Amos albo Wirus i wytlumaczysz mi to bo ja nadal nie umiem a chce umieć.Jeśli Was już denerwuje to przepraszam to nie jest celowo.Wkońcu bladynka zemnie hehehe czekam.papa
Czemu się martwisz? Ja też tak zaczynałem... troche czasu minęło i już coś tam umiem... ale też się co jakiś czas kogoś pytam bo nie wiem co to jest za funkcja albo urządzenie Więc nie masz się czym zamartwiać
a propos tej gierki - z ciekawosci sciagnelam ja sobie wczoraj, ale mi nie dziala Pojawia sie intro, a potem wyskakuje blad i komunikat zeby cos tam "any drives" i za nic nie moge jej odpalic... zmienialam dyskietki, resetowalam, restartowlam kompa, cuda na kiju robilam i nic.....
what's uppppppppppppppp
KACHA pisze:A co to oznacza w praktyce, ze obsluguje tylko df0? Mam po kolei wkladac dyskietki? Czy co?
nie, to oznacza, że zmieniając dyskietke nie możesz korzystać ze stacji df1, df2, df3 bo gra ich nie obsługuje. Musisz najpier wyjąć pierwszą dyskietkę i na jej miejsce włożyć drugą.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"