W tym miejscu piszemy o grach w które graliśmy dawno temu, a tytuł wyleciał z pamięci. Jeśli dokładnie opiszesz grę, to możesz liczyć na przypomnienie tytułu.
Kiedys grałem w taką gre było dosyć dużo postaci i podczas wgrywania był dokładny opis postaci (imie,nazwisko,specjalizacja,kraj pochodzenia i jeszcze peeełno rzeczy ) Pamietam też że był tam taki superancki trening (walczyło sie z taką poduszką Puff czy jakoś tak :)ale to nie była zwykła poduszka ) Jeżeli znacie tę grę podajcie jej tytuł oraz to gdzie mogę ją ściągnąć Z góry dziekuje
Mi się ta "poduszka" kojarzy z Pupazem(czy jakoś tak) z Shadow Figther,bo choć nie lubię nawalanek to właśnie w Shadow Fighter pocinałem na planszy treningowej z tym przemiłym workiem treningowym
Dzięki Jeszcze nie sprawdzałem Sprawdze wieczorkiem bo teraz sie do szkoły zmywam DZIĘKI WAM (te forum jest super , dałem ten opis na jakichś trzech forach i tylko na tym dostałem konkretną odpowiedz:D) No więc to jest ta gra (widziałem recki) ale nie wiem dalej skąd ściągnąć :/ (te http://www.planetemu.net coś nie działa :/)
Napewno chodzi ci o Shadow Fighter o super gra i nie śmiejcie się gdy miałem 8 lat bardzo lubiłem tą gre(dzisiaj także ją bardzo lubie) i kiedy mi się zepsuła najpierw trzasnąłem pięścą w Amige a potem się rozpłakałem że moja ulubiona gra się zchrzaniła to może być śmieszne ale miałem wtedy 8 lat