Moderator: GTW
No tak, szkoda tylko że pan od mui siadł Se na laurach i już nic nie robi, moim zdaniem programik jest tak stary ze powinien mieć status freeware. Tak poza tym miałem kiedys oryginalne dyski do workbencha 2.0 i 3.0 niestety przeprowadzka i czas je troszke już uszkodzil, może wiesz gdzie mogę je kupic? Był czas kiedy szedłem sobie do sklepu i kupowałem orginalne gierki i programy (Hiredguns <mniam>) ale tych czasów już nie maamigafan pisze:Aby mieć pełną wersję MUI należy ją zarejestrować=kupić więc proszę nie namawiać do kradzieży jaką jest piractwo!!!!!
Kupic mozna na Allegro, ale zazwyczaj sprzedawca zaznacza, iz nie wie czy dyski sa w 100% sprawne.amigafan pisze:Tak poza tym miałem kiedys oryginalne dyski do workbencha 2.0 i 3.0 niestety przeprowadzka i czas je troszke już uszkodzil, może wiesz gdzie mogę je kupic?
Akurat tak się składa, że nie używam peceta tylko Amigi i mam LEGALNY AmigaOSAmos pisze:Weź nie przesadzaj bo ty pewnie też piratujesz i założe się że siedzisz na nielegalnym Windowsie