Ambermoon - mala zacinka
Moderator: GTW
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- synworet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
5 lat temu to na drugą planete... a teraz jestem jeszcze na Lyramionie i mam małą zacinke... mam 11 pereł, więc amuletu zrobić nie moge, do Derek old Labirynth się dostać nie moge, byłem w Lebeb tower, ale na trzecim piętrze nie wiem co zrobić z tymi pułapkami, które przerzucają mnie na drugie, a w Gemstone Ruin, zabiłem tylko tych wojowników i pogadałem z tym krasnoludem i zdobyłem od niego jakąć "laske otwarcia". Podejżewam że to do kopalni na pierwszej wyspie, ale póki nie będe miał orła nie dolece tam... nie wiem co robić... wydaje mi się, że zgubiłem gdzieś perłe, przelazłem wszystkie sklepy i kupić już nie moge... i tak ślęże nad tym i nie wiem....
mam znowu zacinke... nie wiem jak otworzyć dzwi w starej kopalni donera??? spotkałem tego krasnuluda w ruinach gemstone i coś mi mówił o tej kopalni, oraz "dał" mi staff of opening, ale nią nie da rady otworzyć tych drzwi.... nie wiem również jak przejść dalej w starym labiryncie krasnoludów. oblazłem cały i znalazłem jeden special, ale nic nie moge z nim zrobić... pomóżcie, bo już uśpiłem demona więc będe mógł za niedługo polecieć na księżyc, a chciałbym przed tym zrobić wszystko na lyramionie
-
- Kontakt:
kaz:
ja jestem na "drugiej planecie"...lesnym ksiezycu czy jaktotam nazwiesz.... tam jets dopiero masakrycznie....
co do napojów...tak na pewno daje na stale.... niestety (chyba) tylko po 1 puncie...o wiele ciekawsze sa pierscienie magiczne daja +20 do danej umiejetnosci...
wieza laleba...qrcze nie pamietam jak to przeszedlem..
przegladalem przed chwilka solucje..... w ktorym jest to miejscu??? dokladnie :d....... mi zostaly 2 questy do przejscia....mecze sie z trojkacikami kolami ...ech ta matematyka....
pozdrowionka

co do napojów...tak na pewno daje na stale.... niestety (chyba) tylko po 1 puncie...o wiele ciekawsze sa pierscienie magiczne daja +20 do danej umiejetnosci...
wieza laleba...qrcze nie pamietam jak to przeszedlem..

przegladalem przed chwilka solucje..... w ktorym jest to miejscu??? dokladnie :d....... mi zostaly 2 questy do przejscia....mecze sie z trojkacikami kolami ...ech ta matematyka....
pozdrowionka