The Spy Who Loved Me - dobra wersja??

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
PaVel

The Spy Who Loved Me - dobra wersja??

Post autor: PaVel »

Witam!
Mam problem z gierka "The Spy Who Loved Me" (James Bond). Po skonczeniu 2 etapu rozpoczyna sie poziom pod woda. Jedanak tam po kilku sekundach gra sie zawiesza... Myslalem ze jest to blad sciagnietej wersji, wiec posciagalem z netu kilka innych plikow *.adf z ta gierka i zawsze to samo. Moze Wy macie jakas dobra wersje albo wiecie jak rozwiazac ten problem?
PaVel

Sic! Widze ze jak narazie nikt nie nie wiej jak to rozwiazac... :( Zeby latwo dojsc do tego etapu wystarczy zatrzymac auto i wpisac
MISS MONEYPENNY [ze spacja] wtedy jest niskonczona ilosc zycia i w samochodzie Q mozna kupic wszystkie podzespoly (to wazne zeby moc potem wskoczyc do wody). Jesli ktos bedzie chetny sie tym pobawic i znajdzie rozwiazanie to bede wdzieczny :)
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Spróbuj z inną konfiguracją...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
crowley
Kontakt:

Post autor: crowley »

Ja grałem na prawdziwej A600 2 MB Chip RAM i przeszedłem całą, więc moze spróbuj ten config?
"Żyjemy tak, jak śnimy. Samotnie" - Joseph Conrad
PaVel

Ok, dzieki... znalazlem poprawna wersje.
Natomiast mam teraz problem z przejsciem etapu gdzie nalezy rozkodowac rakiety (po lodzi podwodnej). Pierwsza desaktywuje bez problemu - robie print screen'a i pod paintem patrze jakie symbole kryja sie pod odpowiednimi liczbami. Potem jest info zeby wpisac kolejny kod z ksiazki Stromberga, ale nowy szereg znakow sie nie pojawia (tak jakby sie nic nie odswierzylo) i potem nastepuje detonacja.

Crowley - jesli przszedles ja cala to powiedz co nalezy zrobic.

Z gory dzieki.
Pozdro.[/img]
ODPOWIEDZ