harold & mentor

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Łysy0800

harold & mentor

Post autor: Łysy0800 »

Witam po wakacjach (studenckich :wink: ). Dużo zmian widze.. Ale racając do tematu.. Jak w MH dać pijakowi do wypicia miksture?
Gdzieś na forum była solucja mentora- wie ktoś o co chodzi, że po wylądowaniu statkiem kosmicznym przy knajpie trzeba przeczytać jakieś ogłoszenie?
Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

Witam Łysy ;) moje pierwsze studenckie wakacje się udały ;).

Jeśli chodzi o harolda - miałem ten sam problem...wydaje mi się że wersja gry jest skopana :/ choć mam nadzieje ze sie myle
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

BadMojo pisze:Witam Łysy ;) moje pierwsze studenckie wakacje się udały ;).

Jeśli chodzi o harolda - miałem ten sam problem...wydaje mi się że wersja gry jest skopana :/ choć mam nadzieje ze sie myle
Łysy! Ile to lat Cię nie widziałem (no może trochę przesadzam)!
A jeśli chodzi o grę to jak jest skopana to może lepiej ściągnąć ją z innego źródła? Chyba że to wszystkie mają błąd, któremu sam producent jest winien.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Łukasz Kalina

Pijaczek

Post autor: Łukasz Kalina »

Żeby dać pijakowi do wipicia miksturę musisz go w rozmowie zdenerwować - wtedy on da ci <<<5 nanosekund>>> na uczieczkę. Szybciutko wyjdź z rozmowy klikając na prawy przycisk myszki. Po chwili porozmawiaj z nim ponownie przepraszając go. Teraz możesz mu dać obrzydliwy eliksir. Pozdrawiam !!!
Awatar użytkownika
Łysy0800

Post autor: Łysy0800 »

dzięki za pomoc! a nie wiecie co z MENTOREM? Kurcze, tak rzadko tu zaglądam.. Po prostu z czasem nie wyrabiam! Bad Mojo- na jakiej uczleni jesteś? Mi na dzieńdobry tak dopier... że nie mogę nawet gdzieś przysiąść na neta! :oops: A postów to chyba od maja nie przeglądałem.. Ale tak se obiecuję, że w tym tygodniu zerknę co się dzieje na moim (NASZYM :wink: ) ukochanym forum! 8) Narka
ODPOWIEDZ