Mam problem bo doszedłem jakby do obozu takich małych latających zgredów i nie wiem co dalej jest tam jakiś wielki kamień, dźwig u góry jakieś dwie klatki deska na kamieniu i wyżej drzwi.
HELP!!!!!!
Shadow of The Beast 2
Moderator: GTW
-
Będąc w miejscu, gdzie człowieka siedzacego na pniu probuje porwać demon (albo latajacy zgred, jak kto woli:) zabijasz go tak, zeby człowiek przy okazji przeżył. Następnie pytasz sie człowieka (wciskając A na klawiaturze) o pulapki ("TRAPS"). Powie coś o dźwigni, górnej bądź dolnej (jest to losowo wybierane). Musisz zapamiętac o której dźwigni mowił. Zejdź teraz po linie (uważajac przy okazji na dziada próbujacego przeciąć linę) i wejdź do obozu. Udaj sie najpierw do gory po gałęziach, otwórz drzwi kluczem no i idź dalej. Nastepnie nacisnij na dzwignie, o ktorej mowil czlowiek uratowany przez ciebie. Wjedz na gore. Idz w prawo, znajdź klucz, wróć sie, zejdz po pomieszczenia ze śpiacym demonem (musisz skoczyc z najniższego punktu łańcucha i skoczyc tak, żeby nie wylądować na stole, bo demon sie obudzi). Nacisnij dolna dzwignie i wracaj. Wroć do windy, zjedź na dol. Na dole idz w lewo, bawiac sie przelacznikami rozbij kamien na kolcu, przepchnij pozostałość kamienia na rownoważnię. Skocz na nią z drugiej strony i gdy kamien polecia w górę, biegnij szybko do windy po lewej. Gdy uda ci się wyjechać na górę zabij smoka, uwolnij czlowieka i spytaj go o haslo.
- Łysy0800
W razie problemów z jakąkolwiek częścią uderzajcie na www.ppa.ltd.pl Są tam jeszcze opisy do wielu innycch gier!