Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
właśnie się domyślałem, że to ty bo nie pamiętałem. Wyślij mi save z tego momentu to tez sie pomęcze i razem coś wykombinujemy a i napisz jaki to moment (w którym miejscu na sloucji jestes)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
Nie mam przy sobie plików, ale przed tym powinno być napisane o zielonym smoku, kablach w podłodze, konsoli w ścianie i wreszcie kable przy windzie. Końcówka chyba etapu 3- coś że więcej roślinności.. Oczywiście jak tylko będę mógł save'a podeślę, ale oprócz tego proponuję Ci żebyś pograł do tego momentu bo gra jest świetna!
[ Dodano: Pon Sie 02, 2004 9:00 am ]
Udało Ci się Wirus rozpracować te kable??
Gra ktoś jeszcze w tą świetną grę? Prawie ją przeszedłem, ale jest taki fragment, że wychodzimy "na miasto" i nadlatuje jakiś czarownik i zabija.. A jemu nic nie można zrobić! Jak jest ktoś zainteresowany to puszczę save'y.
Zdaje się, że można ją kupić na oficjalnej stronie gry On Escapee. Gra jest chyba zbyt nowa (1997 bodajże) żeby była za darmo. Przynajmniej ja nie znalazłem. Obym się mylił.
Kurde.. szkoda, powinni ja juz zrobic darmowa (w koncu to juz 8 lat ) - probowalem sciagnac z osla, ale sie zdziwilem jak zoabczylem ze nie ma zrodel o_O. Kiedys gralem w demo i bylo wypasne.