Traps & Treasures - kombinacja we świątynii

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Michajster

Traps & Treasures - kombinacja we świątynii

Post autor: Michajster »

Mam taki problem bo nie znam kombinacji do tych trzech przycisków aby otworzyły się te dzrzwi ktore są zablokowane dzidami i nad którymi ciągle kapie trucizna, z góry thx
AMIGA 600HD APOLLO 630/40 16MB FAST 2MB CHIP HDD 40MB

AMIGA 500+ 2MB CHIP
Flash-Man

Post autor: Flash-Man »

Witaj, Zdaje sie ze powtarzasz temat, zobacz tutaj:
viewtopic.php?t=295&highlight=traps
Awatar użytkownika
Michajster

Można tak powiedzieć, ale mi chodzi o całkiem inną kombinacje, żadna z tamtego tematu nie działa tu.

AMIGA 500+ 2MB CHIP
Awatar użytkownika
Michajster

Juz mam tą kombinacje od beton500 i strasznie mu dziękuje, jednak nie zalatwilo mi to problemu ale ultwi na pewno zadanie. Podobno juz bylo to gdzies na forum, ten kod. Przegapilem najwyraźniej

AMIGA 500+ 2MB CHIP
Baka

Post autor: Baka »

Wysłany: 29 Wrz 21:31 Temat postu: Traps & Treasures - kombinacja we świątynii

--------------------------------------------------------------------------------

Mam taki problem bo nie znam kombinacji do tych trzech przycisków aby otworzyły się te dzrzwi ktore są zablokowane dzidami i nad którymi ciągle kapie trucizna, z góry thx

wlanie tej kombinacji potshebuje ,,,a na formun nie moge znalesc . czy ktos moze mi pomoc .
Awatar użytkownika
Michajster

123123123123 przezyjmy to jeszcze raz
Baka

Post autor: Baka »

sysko pieknie ladnie brne i brne i. stalam sie wlascicielka 2 dzwonkow czy ktos ma pojecie co znimi zrpbic . wydaje mi sie ze tsheba je gdzies wywalic byc moze na dziedziniec . czy ktos moze mi cos podpowiedziec . z gory dziekuje . ps. wshelkie sugestie mile widziane ;];]
ODPOWIEDZ