Witam! Po pierwsze- bardzo chciałbym podziękować Norbiemu! Jakiś czas temu pisałem gdzieś na forum o moim amigowym HD. Norb zaproponował, żebym mu go podrzucił a on zgra wio na hd. Więc wszystkie dane są odzyskane! UWAGA ! Jeśli szukacie gierek, programów, modułów.. Udezrajcie! Całkiem możliwe że mam! Może Ultimate Body Blows?
Więc po wakacjach.. Jak minęły? U mnie średnio.. Zaliczyłem m.in. szpital Piszcie gdzie byliście, powspominamy słoneczne dni gdy deszcz za oknem!
Jeśli nie za poźno to odpowiem (dopiero teraz zauważyłem ten temat ). Ja na wakacjach byłem w różnych miejscach Polski. Byłem w Krakowie, na Mazurach chyba, w Niedzicy i jeszcze w kilku innych. Spałem pod namiotem 4 osobowym. I nie wiem jak innym, ale ja tam wolę pójść na wakacje nad namiot niż wynajmować jakiś domek. Nie dość że taniej, to jeszcze fajniejsza atmosfera. Acha, byłem też na Słowacji. Z nimi się łatwiej dogadać niż z Czechami. Na przyszłe wakacje planuję sobie kupić aparat cyfrowy, więc może pokażę zdjęcia z następnych wakacji. Jeśli by ktoś chciał się wybrać nad namiot to odrazu powiem że najlepszy kamping na jakim byłem na wakacjach był w Niedzicy. A w Krakowie jest taka drożyzna że bardziej się opyla się wynająć domek.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Ja na wakacje wyjeżdżam z Krakowa a inni tu przyjeżdżają . A tak na poważnie to trasy naszych wakacyjnych wycieczek są bardzo podobne. Tylko ,że ja nie byłem na Słowacji ,spałem u rodziny.
Mieszkasz w Krakowie? A ja Ciebie nawet niezauważyłem Chyba że byłeś takim gościem co chodził po ulicy rynku i mówił: Zbieram na wino... i coś tam jeszcze rymowanki se wymyślał Nieno żaruję se. Acha i w Mazurach nie byłem ale byłem niedaleko góry Smerek tylko nie pamiętam jak się nazywa ten rejon
Jedi pisze:Mieszkasz w Krakowie? A ja Ciebie nawet niezauważyłem Chyba że byłeś takim gościem co chodził po ulicy rynku i mówił: Zbieram na wino... i coś tam jeszcze rymowanki se wymyślał Nieno żaruję se.
Blisko ale niezupełnie.
Tak naprawdę to chodziłem i mówiłem: "Zbieram na Amigę 1200..."
!Gregor! pisze:Czemu akurat na Amige 500? A nie np. na Amiga 600 lub 1200. Amiga 500 ma swój klimat ale ma małe możliwości. (w porównaniu do A600 i A1200)
Dlatego A500, bo w dzieciństwie miałem taką Amisie, wiecie, miło jest zobaczyć Amigę, którą się straciło 5 lat temu. Dlatego.
Hmm, teraz żeby kupić AMigę nie trzeba długo zbierać.. A pomyśleć że moją CDTV kupiłem za 1000 zł!! A co do wakacji- widze, że mieliście ciekawe.. Ja zaliczyłem morze & szpital