Pierwsza Gra w jaką grałem miałem wtedy 3 albo 4 lata(ale stare czasy)było Last Ninja 2 na Commodore nic dziwnego że teraz lubie grać w bijatyki właściwie bo na tamtej kasecie same nawalanki były i dlatego się przyzwyczaiem do Bijatyk A pierwszą grą jaką widziałem było moje szczęśliwe Last Ninja 2 jak to mój starszy bracik wtedy dostał COMMODORE 64 i włączył Last Ninja 2.Heh i tak się zaczeło moje życie z grami.
Pierwsza Gra w Jaką graliście i widzieliście.
Moderator: GTW
-
Piotr Bober
- Zbanowany
- Kontakt:
Pierwsza Gra w Jaką graliście i widzieliście.
Niech Każdy powie jaka była pierwsza gra i na jakim kompie w nią grał.
Pierwsza Gra w jaką grałem miałem wtedy 3 albo 4 lata(ale stare czasy)było Last Ninja 2 na Commodore nic dziwnego że teraz lubie grać w bijatyki właściwie bo na tamtej kasecie same nawalanki były i dlatego się przyzwyczaiem do Bijatyk A pierwszą grą jaką widziałem było moje szczęśliwe Last Ninja 2 jak to mój starszy bracik wtedy dostał COMMODORE 64 i włączył Last Ninja 2.Heh i tak się zaczeło moje życie z grami.
Na wakacjach i zbanowaniu hura 
- !Gregor!
Ja też w pierwszą grę grałem na commodore. Był to Rick Dangerous. Z tej gry właśnie pochodzi mój awatar.Piotr Bober pisze:Niech Każdy powie jaka była pierwsza gra i na jakim kompie w nią grał.
Na amidze w pierwszą gre jaką grałem to był super frog.
A na PC to był supaplex (grałem u kumpla)
S.E.G.A RULES 

-
Piotr Bober
- Zbanowany
- Kontakt:
- Atalante
-
Piotr Bober
- Zbanowany
- Kontakt:
- Atalante
- akuhedr
pierwsza gra ...
c-64 - indiana jones - taka zrecznosciowka mozna bylo lać przeciwnikow batem
ale to było na pożyczonym commodorku
1945 - zdaje sie ze byla taka strzelanka z widokiem "z góry" duzo pogrywalem z ojcem w to to
jakies scrollowane mordobicie - akcja dzieje sie na lotnisku
no i stunt car racer
tak tak
pierwsza gra na automacie - coś tam heroes - można bylo grac napakowanym typem w turbanie, wilkolakiem i kims tam jeszcze (zdaje sie ze jeden bohater mial luk
)
pierwsza gra na atarynke - seksmisja
pierwsza gra na psx'ie - tekken 2 z demo one (wymiatałem jun ;p), pełna gierka pierwsza ta international super star soccer pro, wtedy nienawidzilem jej bo brat w nia zagrywal i nie moglem sie dopchac do konsoli zeby grac w soul blade'a
pierwsza gra na sege saturn - virtua fighter 2
pierwsza gra na piecucha - virtua fighter
pierwsza gra na dreamcasta - soul calibur
pierwsza gra na ps2 - pro evolution soccer
może jeszcze gierki w które najczesciej gralem :p (lubie takie rankingi :] )
c-64 - skool daze
amiga - mkII
psx - soul blade (przez pare lat - wszelkie tekkeny i inne bzdury odstawia)
dreamcast - (mialem tylko przez pare tygodni) - jet set radio (nie moglem sie przyzwyczaic do pada stad nie gralem na powaznie w soul calibur'a)
piecuch - fallout 2
ps2 - pro evolution soccer 3 i devil may cry
uf
c-64 - indiana jones - taka zrecznosciowka mozna bylo lać przeciwnikow batem
ale to było na pożyczonym commodorku
1945 - zdaje sie ze byla taka strzelanka z widokiem "z góry" duzo pogrywalem z ojcem w to to
jakies scrollowane mordobicie - akcja dzieje sie na lotnisku
no i stunt car racer
tak tak
pierwsza gra na automacie - coś tam heroes - można bylo grac napakowanym typem w turbanie, wilkolakiem i kims tam jeszcze (zdaje sie ze jeden bohater mial luk
pierwsza gra na atarynke - seksmisja
pierwsza gra na psx'ie - tekken 2 z demo one (wymiatałem jun ;p), pełna gierka pierwsza ta international super star soccer pro, wtedy nienawidzilem jej bo brat w nia zagrywal i nie moglem sie dopchac do konsoli zeby grac w soul blade'a
pierwsza gra na sege saturn - virtua fighter 2
pierwsza gra na piecucha - virtua fighter
pierwsza gra na dreamcasta - soul calibur
pierwsza gra na ps2 - pro evolution soccer
może jeszcze gierki w które najczesciej gralem :p (lubie takie rankingi :] )
c-64 - skool daze
amiga - mkII
psx - soul blade (przez pare lat - wszelkie tekkeny i inne bzdury odstawia)
dreamcast - (mialem tylko przez pare tygodni) - jet set radio (nie moglem sie przyzwyczaic do pada stad nie gralem na powaznie w soul calibur'a)
piecuch - fallout 2
ps2 - pro evolution soccer 3 i devil may cry
uf
If you live with apes man, it's hard to be clean
-
Piotr Bober
- Zbanowany
- Kontakt: