KTO MI URUCHOMI SUPER CARS II ?????????
Moderator: GTW
KTO MI URUCHOMI SUPER CARS II ?????????
witam,
juz trace nadzieje, ta gra za holere nie chce u mnie sie zemulować, probuje wszystkiego, pomocy !!!!! uzywam winuae i kicka 1.3, ZATRZYMUJE SIE NA LOGO MAGNETIC i nie chce poojsc dalej choć długo czekam,
dziekuje!!!
juz trace nadzieje, ta gra za holere nie chce u mnie sie zemulować, probuje wszystkiego, pomocy !!!!! uzywam winuae i kicka 1.3, ZATRZYMUJE SIE NA LOGO MAGNETIC i nie chce poojsc dalej choć długo czekam,
dziekuje!!!
-
- Zbanowany
- Kontakt:
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- akuhedr
przeczytać FAQ - zapoznać się z możliwościami winUAE - zrozumieć na czym polega emulowanie amigi na pececie - zapoznać się z funkcjami emulatora
TO należy zrobić żeby uruchomić 99% gier
jeżeli nadal nie działa to należy ściągnąć gre z innego źródła
jeżeli nadal nie działa - wtedy można śmiało założyć topic i liczyc na to że Dobrzy Ludzie z Forum Strefy Emulacji Gier Amigowych na pewno ci pomogą
jeżeli tobie nie chce się chwile pomyśleć nad problemem to tym bardziej nie licz na to że ktoś ci pomoże
jak dla mnie wzorowy topic do wykoszenia
TO należy zrobić żeby uruchomić 99% gier
jeżeli nadal nie działa to należy ściągnąć gre z innego źródła
jeżeli nadal nie działa - wtedy można śmiało założyć topic i liczyc na to że Dobrzy Ludzie z Forum Strefy Emulacji Gier Amigowych na pewno ci pomogą
jeżeli tobie nie chce się chwile pomyśleć nad problemem to tym bardziej nie licz na to że ktoś ci pomoże
jak dla mnie wzorowy topic do wykoszenia
If you live with apes man, it's hard to be clean
do akuhe......................
chlopie , czytam i czytam, i nic ...., 5 godzin !!!
moze sam bys sie przyznał czy udalo ci sie uruchomić tą gierkę, bo to nie jest takie proste, o TAAK najlepiej do kosza od razu....
pozdrawiam
moze sam bys sie przyznał czy udalo ci sie uruchomić tą gierkę, bo to nie jest takie proste, o TAAK najlepiej do kosza od razu....
pozdrawiam
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- akuhedr
zatem czytaj ze zrozumieniem
eeehhh
jeżeli wgrywa ci sie title screen (ekran tytułowy czy tam cokolwiek) a gra dalej "nie idzie" to spróbuj przesunąc suwak odpowiedzialny za szybkość odczytu danych z obrazu dyskietki (chociaż z tego co wiem to w standardowych konfiguracjach jest on ustawiony na 100% czyli nie powinno być z tym problemów)
może ściągnąłeś wadliwą wersje
może po prostu trzeba nacisnąć FIRE (bardzo prawdopodobna wersja)

jak dla mnie to wygląda tak
- wybierasz konfiguracje
- "wkladasz" obraz dyskietki do emulowanej stacji dyskow
- naciskasz OK i tyle
eeehhh
jeżeli wgrywa ci sie title screen (ekran tytułowy czy tam cokolwiek) a gra dalej "nie idzie" to spróbuj przesunąc suwak odpowiedzialny za szybkość odczytu danych z obrazu dyskietki (chociaż z tego co wiem to w standardowych konfiguracjach jest on ustawiony na 100% czyli nie powinno być z tym problemów)
może ściągnąłeś wadliwą wersje
może po prostu trzeba nacisnąć FIRE (bardzo prawdopodobna wersja)
skoro tak mówiszmoze sam bys sie przyznał czy udalo ci sie uruchomić tą gierkę, bo to nie jest takie proste

jak dla mnie to wygląda tak
- wybierasz konfiguracje
- "wkladasz" obraz dyskietki do emulowanej stacji dyskow
- naciskasz OK i tyle
tu się zgodzeo TAAK najlepiej do kosza od razu....
If you live with apes man, it's hard to be clean
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Ok już wszystko wiem wejdź na pliki (chodzi o pliki z tej strony)i wejdź na pozostałe i ściągnij uae config wypakuj potem wszyskite konfiguracje do folderu "Configurations" i włącz gre pod konfigiem ECS 30 i już u mnie to działa ale się ładowało jakieś 3 albo 4 minuty przy logo Super Cars 2 a jeśli ci się nie udało ściągnąć tej konfiguracji czy coś to napisze ci tę konfiguracje. 

Na wakacjach i zbanowaniu hura 

-
- Zbanowany
- Kontakt: